Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Cartea Naibii De Halloween Decor Realist Necronomicon Carte Vrăjitoare Decor Handmade Negru Spellbook Infricosator De Sezon Prop

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

32.96lei 73.25lei

Sku: s25316
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : decor, decor camera, vrăjitoare carte, Lumânare Rack, rezervați decoratiuni pentru casa
  • Categorie: Decor Acasă

Detalii Produs

  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Stil: Stil Modern

Descriere produs

Descriere:

Necronomicon Carte Vrăjitoare Decor este realist, misterios, înfricoșător, și personalizate.Ideal ca un cadou pentru prieteni interesați de Halloween infricosator elemente.

Caietul de sarcini:

Nume: Halloween Carte de Vrăji Prop

Material: Rasina

Dimensiuni: 18×13×4 cm/7.09*5.12*1.57 inch

Greutate: 394g

Lista De Ambalare: Cartea Cartea*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Tipice de Halloween Meșteșug: au o grosime, acoperit, hârtie groasă, cu o profundă lemn natural ton.Ochiul diavolului simbolizează misterul.Cartea Naibii de Halloween Decorul este clasic și de epocă.

2.Povestea Atracție: Halloween Carte de Vrăji Prop caracteristici povestea atracție.Un must-buy pentru fanii care doresc să-i aduc scris împreună într-o singură, de autoritate, convingătoare carte.Umple camera cu un misterios și interesant plus.

3.Frica Atmosferă de Sărbătoare: de a Crea o atmosfera infricosatoare de Halloween pentru camera ta.Decor de Halloween Rasina de Artizanat este conceput cu groază, sci-fi, și cosmice elemente de horror.Potrivite pentru decorarea în casă și care transportă în jurul valorii de.

4.De preferat Material: Mână-sculptate în înfiorător detaliu, grafica realiste, aproape înfricoșătoare.Cartea de Vrăji a Propunerii de Halloween Decor este delicat, care se face de preferat materiale de rășină.

5.Cadou fabulos: Sunt cadouri de sărbători gata?Carte Carte Vraja Vrăjitoare Decor este un cadou minunat pentru vacanta de Halloween.Este, de asemenea, foarte potrivite pentru colectarea și decorarea cu un design personalizat.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating