Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

DC 5V-30V Litiu Baterie Li-po, Li-ion Indicator de Nivel Baterie Bord de Afișare Putere de Joasă Tensiune a Bateriei de Testare Bord Display LED

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

8.83lei 17.33lei

Sku: s26237

Detalii Produs

  • Nume De Brand: TELEHILL
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Indicator De Nivel Baterie
  • Tip: De Uz Casnic Baterie Tester

Descriere produs

DC 5V-30V Litiu Baterie Li-po, Li-ion Indicator de Nivel Baterie Bord de Afișare Putere de Joasă Tensiune a Bateriei de Testare Bord Display LED

Descriere Produs:

1. Prima dată când produsul este pornit, implicit este ternar baterie cu litiu 3 șiruri de tensiune

2. În afișajul normal stat, dacă nu există nici un buton de operare în termen de 10 secunde, produsul va porni automat pe ecran și introduceți consum redus de energie.Puteți, de asemenea, manual, apăsați scurt butonul pentru a porni de pe ecran și introduceți consum redus de energie; atunci când produsul este în starea off, apăsați scurt butonul pentru a porni și va afișa putere. .

3. În setarea de stat, dacă butonul nu este operat în termen de 5 secunde, se va reveni automat la afișarea normală a bateriei.

4. După setare, apăsați și țineți apăsat butonul timp de 2 secunde pentru a salva datele și a reveni la afișajul de stare a bateriei (sau așteptați timp de 5 secunde pentru a reveni automat)

5. Apăsați scurt butonul pentru a seta numărul de siruri de caractere sau tensiunea bateriei; pentru detalii, vă rugăm să consultați tabelul de mai sus pentru opțiunea setări.

Parametrii de produse:

1. Curent de lucru: Funcția de setare descriere:

1. Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 2 secunde pentru a intra în setarea de stat: modul de lumină (tip baterie) flash-uri, și numărul de coarde lumina este întotdeauna pe; apăsați scurt butonul pentru a selecta tipul de baterie.

2. După confirmarea de tipul bateriei, apăsați și țineți apăsat butonul timp de 2 secunde pentru a introduce numărul de serie/setarea de tensiune (modul lumina este întotdeauna pe, și numărul de serie/de tensiune se aprinde intermitent).

3. Apăsați scurt butonul pentru a seta numărul de siruri de caractere sau tensiunea bateriei; pentru detalii, vă rugăm să consultați tabelul de mai sus pentru opțiunea setări.

4. După setare, apăsați și țineți apăsat butonul timp de 2 secunde pentru a salva datele și a reveni la afișajul de stare a bateriei (sau așteptați timp de 5 secunde pentru a reveni automat).

5. În setarea de stat, dacă nu există nici un buton de operare în termen de 5 secunde, se va reveni automat la ecranul normal de putere.

Notificare:

1. Vă rugăm să nu depășească tensiunea de operare.Depășește tensiunea de operare va deteriora produsul.

2. Produsul are două versiuni de înaltă și joasă tensiune, vă rugăm să selectați contor de energie electrică în gama de tensiune.

3. Vă rugăm să nu folosiți acest produs în aer liber, acest produs nu este rezistent la apa

Ambalare Lista:

1*Capacitatea Bateriei Indicator

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating