Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

S23 S22 Ultra Caz de Lentilă aparat de Fotografiat de Protectie Ultra Subtire din Piele rezistent la Șocuri husa de Protectie pentru Samsung Galaxy S22 S23 Ultra Caz

3
- 2 Recenzii Ale Clienților

84.11lei 168.18lei

Sku: s27004
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : caz de protecție a lentilei camerei, nota 20 ultra caz, s21 ultra caz, galaxy s22 ultra caz, capacul din fibra aramid, samsung s22 ultra caz
  • Categorie: Accesorii Pentru Telefoane Mobile

Detalii Produs

  • Tip: Bara
  • Nume De Brand: CARBON KEVLAR
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici: Lavabil, Anti-Amprente, Anti-Zero, Praf, ușor, Non-Alunecare, Rezistent La Apă, Încărcare Fără Fir
  • Design: Simplu, Geometrice, Animale, Blana De Caz
  • Compatibil Marca: Samsung

Descriere produs

S22 Ultra Piele Caz, Galaxy S22 Ultra Caz Subțire de Piele rezistent la Șocuri Caz de Protecție Pentru Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 6.8 inch-Negru

[Modele compatibile] compatibil Doar cu Samsung Galaxy S22 Ultra caz 5G 6.8 inch (2022), nu pentru Galaxy S22 sau Galaxy S22 Plus

[Din piele de înaltă calitate] Acest Samsung S22 Ultra este fabricata din premium primul-cereale piele de vacă din piele cu o microfibră căptușeală proteja telefonul de la uzura de zi cu zi și zgârieturi.

[Exacte gaura poziție] vă Oferă acces ușor la toate porturile si butoanele.Se potrivește Galaxy S22 Ultra perfect și oferă o aderență excelentă.

[Camera si Ecran de Protecție] Samsung Galaxy S22 Ultra caz a sporit ecran și camera de protecție cu un ridicat buza de design în jurul valorii de ecran și camera pentru extra și protecție completă.

[Suport de încărcare Wireless] slim design face acest caz compatibil cu încărcare wireless și protectoare de ecran, astfel încât vă puteți bucura de un amical de încărcare experiență fără a scoate caz când utilizați încărcare wireless.

[SLIM si PROTECTIE] Această Galaxie S22 Ultra Piele Caz a fost făcut pentru cei care doresc să-și păstreze telefon subțire posibil, dar bine protejate.După mai mult de 800 de teste de la 16 unghiuri, este dovedit faptul că telefonul mobil poate fi scutit chiar dacă aceasta cade pe pământ tare, ne-am atins de protecție și subțirime în același timp.

[INTIME SERVICIU] Compateble cu S22 Ultra 6.8 inch numai, NU PENTRU S22, S22 Plus!Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore și să dea o soluție satisfăcătoare.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Vavilovizotoby - 2022-10-24
    5

    calitate superioară

  • img
    Anastasiya Morozova 2010 - 2022-07-21
    1

    Foarte mult timp de livrare, nu corespunde cu promisiuni. Vânzătorul nu răspunde la mesaj, eu nu recomand cumpararea de la acest vanzator.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating