Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

AILEO Canbus H4/9003/HB2 Faruri LED Becuri High Low Beam cu Mini Proiector Lentilă 20000LM Pentru Masina Motocicleta Plug Play 6500K

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

88.17lei 125.95lei

Sku: s28907
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Lentile, proiector far pentru masina, h4 proiector led, proiector led faruri, naoevo led h7
  • Categorie: Lumini Auto

Detalii Produs

  • Model de masina: Honda Toyota Mazad Kia Acura, Chevrolet, FORD, Infiniti, land rover, lexus
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 3: h4 cu led-uri faruri pentru motociclete
  • Putere: 100W
  • Garanție: 2 ani
  • Temperatura de culoare: 6500K
  • chip de led-uri: Importate CSP Chip de LED-uri
  • Nume De Brand: AILEO
  • Certificare: ce, Dot
  • Caracteristică 1: H4 LED Mini Proiector Lentilă
  • Tensiune: 12V
  • Caracteristică 2: h4 far cu led-uri proiector lentilă
  • Tip Soclu: H4
  • Marca Auto: masina faruri cu proiector

Descriere produs

Produs nou sosire!

Caracteristici:

◆【Unica de Lentile Optice de Design】: Mini obiectiv și reflectate cupa design integrat,Perfect High/low Beam Model,lumina de întâlnire se reflectă din castron special care vine cu.Face lumina la fața locului mai concentrată,iar cel mic fascicul de linii de tăiere perfectă.Rezolva cu ușurință mașina astigmatism probleme și nu efectul de orbire de la alte drivere.Puteți schimba, de asemenea, low beam linia de tăiere și nivelul înalt de grinda prin ajustarea șuruburi pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

◆【Luminozitate ridicată】:Top Auto-Clasa SPT chips-uri,cip mic decalaj.Led si lentile integrate ,mai Luminos și mai eficient decât obișnuit bec LED,300% mai luminos decât originalul bec halogen.Producerea stabilă și uniformă a luminii .De conducere în noapte mai multă siguranță

◆【Materiale de înaltă Calitate】Înaltă Calitate Material: corpul lămpii este realizat din 6063 aviației turnat din aliaj de aluminiu, de înaltă cablajului și nu va deforma.Bun efect de disipare a căldurii, Se răcește căldura din margele de led-uri rapid, extinde chip de led-uri durata de exploatare.Peste 50.000 de ore de strălucitoare lumină continuă.IP68 nominală de apă și praf de etanșare,puteți utiliza lumini în orice mediu dure, fără a se preocupa de probleme de calitate.

◆【Pierderi de Instalare】:Doar plug and play,se potrivesc perfect originale cu halogen dimensiuni,direct de înlocuire cu halogen .Nu este nevoie pentru a deschide faruri de locuințe, în timp ce instala .Proteja masina ta foarte bine.

◆【Canbus fara Eroare 】:Configurare de inteligent decodare conduce,anti-interferențe radio,cu puternice compatibilitate,fără erori de 98% mașini, așa că de faruri poate fi folosit pe orice marca de masina fără a se preocupa de adaptare.

◆【Tip Universal】:Acest design proiector lentilă se potrivesc cel mai H4/9003/HB2 becuri cu halogen.Deci, daca masina ta este h4 serie ,puteți cumpăra acest design lentile pentru a înlocui originalul bec galben.

Caietul de sarcini:

Chip de LED-uri: Super-Luminos CSP Chips-uri

De operare Tensiune:DC9-32V

Putere nominala:72W/Pereche

Lumen:Z6:16000LM/pereche

Temperatura de culoare:6500K Alb

Material: Aviație profil de aluminiu 6063

Rezistent la apa Clasa:IP68 nominală de apă și de protecție împotriva prafului

Temperatura De Operare: -40 °C - +80 °C

Durata De Viata: 50.000 Ore

Aplicatii:Auto/Moto Faruri

Canbus/EMC :Cu canbus

Notă:

1.În scopul de a face sigur că aceste lămpi se potrivesc sau locul de muncă, vă rugăm să verificați Lămpile cu Led-uri pentru o trimitere.Dacă nu înțeleg cum să-l folosească, vă rugăm să ne contactați.

2.Atunci când instalați un bec nou, nu atingeți sticla.Fie utilizați mănuși pentru a evita tocirea atunci când manipularea

3.Nostru farurile sunt DOT, ECE și conforme CE.Cumpara cu incredere.

4.Pentru siguranță mașina, vă rugăm alegerea proiector lentilă cu corecta tip fascicul pentru masina ta.

Cum de a alege între X6 și Z6

Dimensiunea X6 este foarte mic, care este mult mai potrivit pentru masini mai mici si motociclete; dimensiunea Z6 este relativ mare, care este potrivit pentru masini mari.Fi sigur de a verifica dimensiunea inainte de a cumpara, pentru a evita de a cumpara una greșită.

Ce sunt LHD si RHD?

LHD: sunteți de conducere pe banda din dreapta.Opusul vehiculul este în banda stângă.Volanul este pe partea stângă.

RHD: sunteți de conducere pe banda din stânga.Opusul vehiculul este în banda dreaptă.Volanul este pe dreapta.

Țările care conduce la stânga (Left-Hand Drive) sunt: Statele Unite, Rusia, Franța, Germania, Mexic, etc.

Țările care conduce dreapta (volan pe Dreapta) sunt: marea Britanie, Japonia, India, Indonezia, Pakistan, Sri Lanka, Australia, Noua Zeelandă, Thailanda, Irlanda, Malta, Noua Guinee, Fiji, Tonga, Nauru, Jamaica, Kenya, Malaezia, Singapore, Africa de Sud, etc.

Parametrii de produse

Unica De Lentile Optice De Design

Mini obiectiv și reflectate cupa design integrat,Perfect High/low Beam Model,lumina de întâlnire se reflectă din castron special care vine cu.Face lumina la fața locului mai concentrată,iar cel mic fascicul de linii de tăiere perfectă.Rezolva cu ușurință mașina astigmatism probleme și nu efectul de orbire de la alte drivere.Puteți schimba, de asemenea, low beam linia de tăiere și nivelul înalt de grinda prin ajustarea șuruburi pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

High/Low Beam Reglabil

Puteți schimba, de asemenea, low beam linia de tăiere și la nivel de mare

Notă:z5 nu au funcția de a schimba stânga și la dreapta

Luminozitate ridicată

Top Auto-Clasa SPT chips-uri,cip mic decalaj.Led si lentile integrate ,mai Luminos și mai eficient decât obișnuit bec LED,300% mai luminos decât originalul bec halogen.Producerea stabilă și uniformă a luminii .De conducere în noapte mai multă siguranță

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Miramaks 88 - 2022-12-27
    5

    În comparație cu lămpile cu halogen standard, ea straluceste mai bine

  • img
    Symponio Symponia28 - 2022-11-05
    5

    Am comandat H4 pentru Nissan beetle. În mijlocul totul este bine, luminos frontieră este clar. Dar de departe este una prea mare, care este nu numai de departe. Este necesar să se reducă corector, dar nu contează, acesta este locul unde să răsuciți-l

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating