Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Cercul Pumn de Hârtie, 5 BUC Cerc Pumni Pentru Meserii de Hârtie, 5 Dimensiuni Diferite Cerc Pumn Gaura,Culori Aleatorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

156.46lei 208.60lei

Sku: s2899

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: Xzante
  • Tip: Centrul De Burghiu
  • Certificare: Nici unul

Descriere produs

5PCS Cerc Poansoane Set: Vin cu 5 dimensiuni diferite de cerc pumn de hârtie în culoare aleatorii.Punch-out dimensiunea este de 5/16 inch, 5/8 inch, 1 inch, 1-1/2 inch si 2 inch.Cu fiecare tăietură precisă, veți obține un mare circular, cut-out piese pentru luarea carte, albume, reviste, și felicitări.

Pumn Curat de Fiecare Dată: ascuțite aliaj de zinc lama taie fără probleme în timp ce mânerul stil pârghie face perforare ușor.O înaltă performanță, design face cercul pumn gaura mai ușor și mai confortabil.Salvați-vă de probleme de tăiere de mână la îndemână cu acest cerc pumn.

Personaliza Ambarcațiuni de Hârtie Proiectului: Acest cerc pumn gaura va fi capabil de a crea cercul ornamente pentru albume, cărți de memorie, carduri, invitatii, etichete, și mult mai mult.Salvați-vă de probleme de tăiere de mână la îndemână cu acest cerc pumn de hârtie, care oferă un clare, forma eleganta.

Ușor de Utilizat, Maneta de Condus de Funcționare: cercul punch set are un aliaj de zinc lama în interiorul unui corp din plastic cu un stil pârghie cu mâner stantare ușor.Partea de jos a cercului pumn gaura are capacul de la marginea de taiere pentru a prinde butași și protejată zona de tăiere.

Potrivit pentru Utilizarea pe Diverse Tipuri de Material: Acest cerc punch set este perfect pentru stantare figuri din carton de 80gsm să 240gsm, album de hârtie, hârtie pentru decupaj, spumă subțire (până la 2 mm) fotografii, și mult mai mult.Cu toate acestea, țesături, fetru, gros de ziare, folie de plastic, adezivi și poate obține blocat în pumn.

Material: plastic

culoare: Culoare Aleatorii

Notă: culoare Aleatorii, nu accepta culoarea specificată.

Conținutul Pachetului:

5 x pumn gaura (50/38/25/16/9mm)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating