Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Mașina Șoferului de Bord Panoul de Lumină Slabă Capac pentru Controlul Real Fibra de Carbon Autocolant Pentru Mercedes-Benz C Class W203 anii 2005-2007

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

51.38lei 190.23lei

Sku: s29718
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : mâner din fibră de carbon, cls c219 interior de direcție, accesorii de birou, mercedes w203 accesorii tuning, accesorii auto
  • Categorie: Accesorii De Interior

Detalii Produs

  • Material: Fibra De Carbon
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: RRX DE CARBON
  • Autocolant De Plasament: Navigare, Aparat De Aprindere, priza, mânerul ușii, Suite Kit, Unelte, Usa De Interior, Consola Centrala, buton, volan, Aer Panou, Echipamentul Panou, Mânerele Ușilor, Panoul De Control Windows, Înapoi Aerisire, Fata si Spate Lumini pentru Citit, Cap De Viteze, Volan Panou

Descriere produs

Modele aplicabile

Pentru Mercedes-Benz C Class W203 2005 2006 2007

memento special

==Transport internațional de elemente pot fi supuse vamală de prelucrare și de costuri suplimentare. ==Regiuni diferite pot avea diferite versiuni, modele tabel de compatibilitate pentru scopuri de referință! ==Confirma masina ta este de aceeași formă cu forma de produsele noastre. ==Dacă nu poate fi confirmată, vă rugăm să furnizați o imagine de masina ta pentru noi, vă mulțumesc!

Vânzător Mesaj

1.Toate produsele din magazinul nostru sunt de la propria noastră fabrică și pot fi realizate în culoare, culori Personalizabile, cum ar fi: rosu, albastru, argintiu, adauga benzi de culoare, și așa mai departe.

2.Angajează cantități mari de en-gros

3.Avem, de asemenea, posibilitatea de a personaliza produsele în funcție de imaginile oferite către clienți.

vă rugăm să ne contactați pentru detalii

De afișare a imaginii

FAQ

1.Q:de Ce este produsul am primit de greu sau nu lipicios?

A:din Cauza caracteristicilor reale fibra de carbon suprafata acoperit cu rășină, este normal, dacă temperatura este scăzută sau se va intari in timpul iernii, vă rugăm să nu vă faceți griji, pentru echipamente de încălzire, cum ar fi un uscător de păr poate fi folosit în timpul iernii să se înmoaie produsul și de a crește fermitatea autocolant.

2.Q:Poate fi făcut în alte culori?

A: Pot fi realizate în culoare, cum ar fi: rosu, albastru, argintiu, adauga benzi de culoare, și așa mai departe.

3.Q:Cât timp este timpul de livrare?

A:timpul De transport este de aproximativ 15-20 la o anumită oră trebuie să fie avansate sau întârziate în funcție de țară și de la distanță.

4.Î:Este adevărat fibra de carbon?

O:Real fibra de carbon, nu imprimat un autocolant, nu o fibra de carbon stil autocolant.

5.Q:Cum se face?

A:Toate produsele din magazinul nostru sunt lucrate manual.Am lăsat designeri profesionisti din material departamentul de achizitii alege cele mai bune materii prime de pe piață pentru a face.De bună calitate, puternic și durabil, clar și textură netedă, mare conținut de rășină pe suprafața, luciu foarte puternic, foarte puternic autocolante, simplu și ușor de curățat.

6.Î:Cum pentru a lipi?

A:în Primul rând, ștergeți lipirea zona curată și de a folosi o cârpă curată, apă sau alcool 70% pentru a vă asigura că este curat și nu există obiecte străine de pe suprafața.Atunci când lipirea, dacă sunteți îngrijorat cu privire inexacte lipire, vă rugăm să nu îndepărtați folia de protecție și de a trage forma cu un creion înainte de lipire.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating