Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Clar PE Consumabile Huse Auto PE materiale Plastice Clar Full Auto Scut Protector Transparent Auto Huse de Protectie Praf Apă de Ploaie

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

35.09lei 71.64lei

Sku: s3092

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Huse Auto

Descriere produs

Descriere:

Noastre produse de unică folosință husele auto sunt realizate de înaltă calitate, PE materiale plastice, materialul moale nu va provoca daune la masina din cauza mișcării de mașină acoperă, îngroșat de proiectare, puternic și durabil.Este ca o masina pelerina de ploaie, echipat cu o bandă elastică, chiar și în ploaie sau vânt materiale plastice-l acopere nu va sufla off.Și este disponibil în mari, mijlocii și mici de 3 dimensiuni, potrivit pentru hatchback mici pentru familii, sedan de diferite mărci, precum și multi-scaun de vehicule utilitare, Suv-uri, etc., vă rugăm să alegeți în funcție de dimensiunea de masina ta.

Caietul de sarcini:

Nume: Consumabile Huse Auto

Produs material: PE film transparent

Ambalare: sac de OPP

Număr de serie: DE-004

Culoare: transparent

Dimensiune Produs:

S dimensiuni: 3.5X5.5 M (metru) /137.7*216.5 în

Marimea M: 3.8X6.0 M (metru)/149.6*236.2 în

Dimensiune L: 3.8X6.5 M (metru)/149.6*255.9 în

Marimea XL: 4.8X7.5 M (metru) 188.9*295.2 în

Lista De Produse:

1 * Clar Consumabile Huse Auto

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Păstrați Mașina Ca Nouă După Vreme Rea: De înaltă calitate, funcția de rezistent la apa poate fi foarte bun pentru zilele ploioase, și PE material pot proteja împotriva prafului și așa mai departe, material moale, acesta nu va provoca frecare daune la vopseaua masinii.

2.Protecție bună: Acest îngroșat materiale plastice masina de acoperire poate preveni praf, ceață, ploaie, gheață, zăpadă, frunze etc. Preveni pătrunderea prafului în interiorul mașinii, și pentru a proteja suprafețele de mașină de obiecte ascuțite.

3.Portabilitate: masina de acoperire este convenabil de a folosi, repede la magazin, deschis, ușor de funcționare.Acesta previne în mod eficient praful de la intrarea în interiorul mașinilor auto și utilaje.

4.Ușor de Instalare Și Durabil: De unică folosință clar mașină capacul este echipat cu o bandă elastică, care este simplu și ușor de utilizat, se poate repara cu ușurință erorile de pe masina, si nu va sufla off.

5.Aplicabil universal: Există 3 dimensiuni disponibile, potrivit pentru toate tipurile de trei brand-compartimentul de mașini, perfect mărime se potrivește masina dvs. mai bine și îl protejează mai bine.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating