Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Incasabil Din Lemn De Magie Jucărie Din Lemn Încăpățânat Jucărie Cadouri Amuzante Copil

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

3.40lei 5.67lei

Sku: s32477
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : jucarie copil ceas spider man, truc de magie, jucarii magice bani
  • Categorie: Sport & Divertisment

Detalii Produs

  • TYPE2: bec lampa
  • TYPE1: Alimentare USB
  • Tip: LED Noapte
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Licitație Titlul va fi aici!

Caracteristică:

1. Un Amuzant și unic de magie cu Japoneze tradiționale de jucărie.

2. Se mișcă ca și în cazul spectator ceasuri de animație.Magic

3. Daruma sare pentru a evita ciocan.Chiar este dărâmat și s-a prăbușit, magic re-forme (re-construiește).

4. Cel mai bun cadou și de alegere pentru Petrecerea ta de Halloween 5.Realizate din materiale de înaltă calitate, jucându-se cu ea pentru a obține mai multă distracție.

5. O idee de cadouri pentru copii de Halloween.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Culoare: Ca Imagine

Pachetul Inclus:

1 set x Nemuritor Daruma Jucarii

Notă:

Este necesară o anumită distanță între tine (interpret) și spectator (publicul), din cauza naturii de gimmick.Salon de dimensiuni spectacolul este recomandat pentru această magie.

Descrierea articol va fi plasat aici.Puteți folosi HTML dacă doriți.Tipul de font, stilul și culoarea sunt pre-definite, dar pot fi suprascrise în element descriere fereastră.Descrieri element poate fi la fel de mult cum doriti, ca template-uri va redimensiona pentru a se potrivi cu lungimea de descrieri.

Detaliile de Plată va fi introdus aici.Puteți crea o secțiune de Plată ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți Detaliile de Plată, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Detaliile de Transport maritim va fi introdus aici.Puteți crea un Transport secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici Detalii de Transport maritim, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Termenii de Vânzare vor fi introduse aici.Puteți crea un condiții de Vânzare secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu au condiții de Vânzare, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Ta Despre Noi informații vor fi introduse aici.Puteți crea o secțiunea Despre Noi, ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici o Legătură cu Noi informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Dumneavoastră Contactați-Ne informații vor fi introduse aici.Puteți crea un Contact Noi secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți nici să Ne Contactați, informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating