Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Șurubelniță Multifuncțională Multi-Purpose Universală Șurubelniță Cu 6 LED-uri Lanterne 8 În 1 Șurubelniță cu Clichet, Instrumentul de Reparare Kit

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

4.16lei 9.21lei

Sku: s33339

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Material: Aliaj De Oțel
  • Tip: set de șurubelnițe
  • Cu Mâner Sau Nu: Da
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Caracteristici: Demontabile

Descriere produs

Descrieri:

Există două tipuri de toate într-o singură șurubelniță, surubelnite cruce, și cu lamă plată șurubelnițe.

Multi șurubelniță built-in lanterna LED-uri are 6 lumini LED pentru a ilumina zona de lucru sau accesa cu ușurință zonele întunecate.

Compus din 8 aliaj de oțel șurubelniță cap.

Caietul de sarcini:

Material: oțel

Culoare: Negru și roșu

Greutate: aproximativ 190g

Pachetul dimensiune: 13*6*6 cm/5.1*2.4* 2.4 în

Lista De Produse:

8 În 1 Șurubelniță*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Oțel Material: Fabricate din oțel, șurubelniță unealta este rezistent la uzura, coroziune-rezistent, durabil, în condiții de siguranță, și nu ușor de a deteriora.Acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2.Două Capete de Șurubelniță: Toate într-o singură șurubelniță are 2 tipuri de capete de șurubelniță.Cruce șurubelniță și o șurubelniță cu cap plat, comod si practic.

3.Built-in LED-uri Lanterna: Multi șurubelniță built-in lanterna LED-uri are 6 lumini LED pentru a ilumina zona de lucru sau accesa cu ușurință zonele întunecate.Sursa de alimentare modul este de 3 baterii AAA.

4.Srewdriver de Fixare Mecanism: Toate într-o singură șurubelniță este compus din 8 aliaj de oțel șurubelniță cap, cu o puternică șurubelniță cu mecanism de blocare și o bună performanță de șurubelniță mâner.

5.Aplicarea pe scară largă: 8 în 1 șurubelniță este potrivit pentru site-uri de construcții, case, în aer liber, și în alte ocazii, cu operabilitatea puternic și de manoperă fin.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating