Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru Alfa Romeo Stelvio 2017 2018 2020 2021-2023 Piele De Căprioară Piele Dashmat Bord Mat Capac Tabloul De Bord Pad Parasolar Covor Accesorii Auto

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

163.45lei 326.86lei

Sku: s3347
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : sylphy b18, planșa de bord piele acoperi, Styling, alfa romeo semn, holden hsv dash
  • Categorie: Accesorii De Interior

Detalii Produs

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: China Continentală
  • Material: Artificiale De Pluș

Descriere produs

Acest piele de căprioară dash vamale se potrivesc Pentru Alfa Romeo Stelvio 2017 2018 2020 2021-2023

LHD=volan pe Stânga RHD=volan pe Dreapta

Frumos Material: confectionat din piele de căprioară excelent-ca tesatura, are un aspect bogat si se simte moale.Nici un miros chimic sau material miros,măiestrie Excelent,arata foarte elegant și la modă.

Tabloul de bord de Protecție: O modalitate foarte bună de a proteja vehiculul dumneavoastră de bord de razele UV dăunătoare care pot provoca tabloul de bord pentru a sparge și se estompeze.De asemenea, poate preveni murdărie și de praf de la care se încadrează pe tabloul de bord și blocul de zgârieturi.Alegere ideală în vreme extreme zone pentru a păstra bord mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii.

Face de Conducere mai Sigur: Liniuță rogojini ajuta la reducerea periculoase parbriz strălucirea și lumina reflectată de vehicule din sens opus atunci când sunt de conducere pe timp de noapte pentru a oferi o experiență de conducere mai sigur.

Instalează În câteva Secunde: pur și Simplu loc bord mat pe partea de sus a tabloului de bord.Nu vă faceți griji despre alunecarea în timp ce conduceți.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating