Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Accesorii auto ABS Auto prelungire Bara Fata Instala 1buc Pentru Mitsubishi Lancer GTS EVO X 2008-2018 Cadru de Înmatriculare Relocator Bază

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

69.38lei 108.39lei

Sku: s33602
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Articol Greutate: 219
  • Numele Modelului: 23935
  • Tip De Material: ABS
  • Lățime Produs: 18cm
  • Element De Lungime: 35.5cm
  • Înălțime Element: 4cm
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristici: foarte usoare si durabile.Compatibilitatea directă la Lancer/Evo bara fata.Muta de înmatriculare la o parte și dă un nou căutarea.Foraj este necesar pentru instalare.Instalare profesională recomanda.Material: ABS Culoare:negru.Se potrivesc Pentru: Numai Pentru Mitsubishi Lancer GTS EVO X 2008-2018 Toate Seriile.Nu Se Potrivesc Pentru Mitsubishi Lancer 2015. Pachetul inclus: 1 x Înmatriculare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Ordinele processedtimely după thepayment de verificare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și excludesweekends și de sărbători.Ori de tranzit pot varia, particularlyduring theholiday sezon.

6. Dacă nu ați primit yourshipment termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom trackthe transport și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Ourgoal este satisfactia clientului!

7. Din cauza stockstatus și diferențele de timp, vom alege pentru a livra elementul din prima depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la dateit a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,este considerat folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de transport maritim este bearby atât vânzător și buyerin jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în theoriginal ambalaj și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport trackingnumber, specifice motiv de a reveni, și po

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea itemin starea inițială și ambalare, cu toate componentsandaccessories incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător anula transactionfrom Spatiicomerciale-arad.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Producător limitedWarranty pentru un produs defect(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accessoriescomewith o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să BEreported și returnat în perioada de garanție (și în originalpackaging, dacă este posibil).Trebuie să tellus ce este defect si da usyour număr de ordine.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O EXPIREDWARRANTY.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Spatiicomerciale-arad.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% customersatisfaction!Feedback-ul este foarte important, Vom solicita ca youcontact usimmediately ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil să au fost abordate, dacă nu știm despre ele!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating