Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

2020 Nou de Înaltă Calitate Degetul Maneca Respirabil, Anti-transpiratie Sensibile Jocuri Touchscreen Degetul Cover Pentru Telefon Mobil Games

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

0.57lei 1.28lei

Sku: s36388
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : hungsang mouse de gaming, ronda comutator, ronda swiss piese, gear set de jocuri de noroc, safari femei set, banner-ul de jocuri de noroc, zte jocuri, ronda vin, posteres de jocuri de noroc, polos jocuri
  • Categorie: Jocuri Video

Detalii Produs

  • Nume De Brand: SHZONS
  • Tip Accesorii: Înlocuire Shell
  • Compatibil Marca/Model: alte
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

2020 Nou de Înaltă Calitate Degetul Maneca Respirabil, Anti-transpiratie Sensibile Jocuri Touchscreen Degetul Cover Pentru Telefon Mobil Games

Puncte:

1、Bine de Permeabilitate la aer: Realizate din fibră conductoare si spandex, degetul maneca este mult mai confortabil atunci când juca jocuri, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre mâinile sau degetele fiind înfundat.Ele vă pot ajuta să tinti si trage, și să te joci cu ușurință.

2、Izola Parte Sudoare: degetul maneca poate izola de mână sudoare și ecran de contact, care este non-alunecare, anti-drop, anti-ulei si anti-amprente pentru a îmbunătăți experiența dvs. de joc, pentru a evita funcționarea incorectă.

3、Sensibile Funcționare sensibilitatea poate ajuta să vă îmbunătăți experiența de joc.Flexibilitate ridicată: Pentru că degetul acoperă de aceste controlere de joc sunt extrem de flexibile, ele pot fi ajustate și se potrivesc cele mai multe persoane.

4、Ușor și Compact: degetul maneca este ușor și compact, care poate fi efectuat oriunde, la orice moment.Ușor de utilizat, nu necesită unelte.

5、Largă Compatibilitate: Aceste joc mobil deget acoperă suport pentru aproape toate jocurile de pe telefoanele mobile, care poate fi folosit nu numai atunci când juca jocuri, dar, de asemenea, atunci când se utilizează telefoane mobile.

Caracteristici:

Experiență de joc buna: să Ofere o experiență de joc buna.

Atingeți Sensibilitate: Aceste jocuri pe telefonul mobil degetelor sunt ingenios concepute pentru a rapid transpirația și se usucă rapid, care nu numai reduce frecarea pe ecran, dar, de asemenea, asigură sensibilitatea tactil, astfel oferindu-vă cu un impresionant și o experiență de joc buna.

Ușor de Transportat: Aceste joc mobil de protecție sunt ușoare și, prin urmare, ușor de a transporta în buzunare și genți, permițându-vă pentru a juca jocuri oricând, oriunde.

Caietul de sarcini:

Nume: Gaming-Ul Profesionist Degetul Mâneci

Material: fibre conductoare, nailon și spandex

Dimensiune: unul mărime (elastic reglabil)

Dimensiune: 45 * 25mm/1.77*0.98 în

Lista De Ambalare:

2 x Gaming-ul Mobil Degetul Mâneci

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Ilona Kustova - 2022-12-26
    5

    Alunecare moale pe ecran cu aceste pasari de balta va face. Voi încerca în continuare

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating