Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

ABS Wireless Obturator Camera de Control de la Distanță Clicker Pentru telefonul Mobil Android Google Pixel Telefoane mobile Smartphone-uri Și Tablete

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

3.54lei 8.64lei

Sku: s36967
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : abs wireless obturator camera de control de la distanță telefonul clicker, blutooth control de la distanță, bluetooth page turner, Controlere, ir tip c, bluetooth de la distanță
  • Categorie: Electronice De Larg Consum

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: tmddotda
  • Utilizarea: Universal, Automat perdele
  • Comunicare Wireless: bluetooth
  • Certificare: Nici unul

Descriere produs

Puncte:

1、Mic și Portabil: Camera Noastră de Control de la Distanță este suficient de mic, și poate fi purtat în buzunar.Aceasta înseamnă că puteți transporta cu ușurință și de a folosi chiar și atunci când te duci afară.

2、10 m Foto de la Distanță: Control de la Distanță Camera are funcția de aproximativ 10m de la distanță a lua fotografie.Puteți să-l utilizați pentru a controla app aparat de fotografiat pentru a face fotografii și clipuri video.Se poate da o bogată experiență de fotografiere.

3、de Înaltă calitate ABS Material: de înaltă calitate, material ABS, Camera noastră de Control de la Distanță este ecologic, rezistent, durabil, și nu este ușor de a sparge.

4、mai Larg Compatibilitate: Camera Noastră de Control de la Distanță are mai larg de compatibilitate.Îl puteți folosi pe telefoanele mobile și tablete, Android și Google Pixel Telefoane mobile.

5、Ușor de Operat: nu trebuie să utilizați degetele pentru a le derulați în timp ce vizionarea clipurilor video, ebooks, și filme de pe telefon.Camera de Control de la Distanță poate juca, pauză, înainte, înapoi, și să se întoarcă paginile.

Descrieri:

1. Este un controler de la distanță pentru pagină-turner și este potrivit pentru telefoane mobile și tablete.

2. Se potrivește cele mai multe ebooks și aplicații de benzi desenate, cum ar fi aplicația cărți Google play, benzi desenate app, și mai mult.

3. Camera noastră de Declanșare de la Distanță poate fi folosit pentru a transforma paginile, joc video, și controlul volumului pe telefoanele mobile și tablete.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru alb roz verde

Dimensiuni: 46mm*33mm*10mm/1.81*1.29*0.39 în

Baterie: built-in baterie buton

Lista De Produse:

Telefon De Camera De Fotografiere*1 1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu știm despre ele! 2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link:

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit expedierea în perioada ?vă rugăm să ne contactați imediat.Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

3.6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

3.7 Vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

3.8 BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc 4. Returnare și Rambursare:

4.1 Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

4.2 NU Există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

4.3 Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

4.4 va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Spatiicomerciale-arad.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.5 Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating