Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Reglabil Metal/ABS telefon Mobil Adaptor de Montare Microscop Spotting domeniul de Aplicare Telescop Clip Suportul de Telefon de suport Suport

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

31.41lei 76.65lei

Sku: s3750

Detalii Produs

  • Material: Metal
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Ulanzi

Descriere produs

Reglabil Metal/ABS telefon Mobil Adaptor de Montare Microscop Spotting domeniul de Aplicare Telescop Clip Suportul de Telefon de suport Suport

Puncte: 1、distanță de Fotografiere: Telefon Mobil Adaptor de Montare este foarte potrivit pentru telefoane mobile pentru a face fotografii și a înregistra de la parte sau de la o distanță lungă.Cheia pentru succes capturarea video excelent în lume este practica si rabdare.

2、de Înaltă calitate Material: carcasă din aliaj de Aluminiu; puternic și lumină; telefon clip este făcut de grele PA plastic și Telefonul Mobil Adaptor de Montare standuri până la utilizarea riguroasă în domeniu și condiții meteorologice aspre.

3. Easy pentru a Instala: nu Există un reglabilă, mecanism de blocare cu șuruburi din oțel în loc de izvoare.Diametru mare de blocare buton este un simplu, rapid aliniat versiune, foarte usor de utilizat, este nevoie de doar câteva secunde pentru a alinia camera si optica.

4、Gamă Largă de Utilizări: Telefonul Nostru Mobil Adaptor de Montare este compatibil cu microscoape, telescoape, binocluri, lunete, 0.98-1.89 inch diametrul ochiului dispozitivele de viziune de noapte.Pentru a capta descoperiri în aceste mini-lumi.

5、de Asigurare a Calității: se Potrivesc aproape toate marcile de smartphone-uri.Cuprinzătoare de garanție și post-vânzare mare serviciu.Dacă găsiți orice probleme, cum ar fi defecte sau piesele deteriorate înainte sau după utilizare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere:

Telefonul Mobil Adaptor de Montare este potrivit pentru aproape toate marcile de smartphone-uri, și poate fi folosit pentru camere video, microscoape, telescoape, binocluri, lunete, etc.

Caracteristici:

1. Telescopul nostru Adaptor Telefon sprijină pe distanțe lungi de fotografiere sau înregistrare dintr-o parte.

2. Proiectat cu un reglabilă, mecanism de blocare cu șuruburi din oțel în loc de izvoare.Și este foarte ușor de instalat.

3. Fabricat din material de înaltă calitate, Universal Adaptor Smartphone este puternic și ușor.

Caietul de sarcini:

Culoare produs: negru

Domeniul de aplicare: 54-83MM

Material: Metal + ABS

Lista De Pachete:

Telefon mobil Adaptor de Montare x 1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating