Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Motocicleta Scuter Ghidon Garda De Prindere Rezistent La Apa De Parbriz Motocicleta Protector Modificarea Universale Accesorii

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

85.72lei 122.46lei

Sku: s39251

Detalii Produs

  • Caracteristică 3: Accesorii Pentru Motociclete
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 2: Windproof Scuter Ghidon Mâna Protector
  • Caracteristică 1: motociclete hand guard

Descriere produs

Puncte:

1、Universal se Potrivesc: 2 reglabil polițiștii de mână și Șuruburi de Fixare și 2 Suporturi de Montare.Universal se ocupe de paznici sunt potrivite pentru cele mai multe motociclete, ATV-uri, cu 7/8in ghidon.

2、Mare Durabilitate: Îndoiți design, elegant, funcțional.Fabricat de înaltă tenacitate PP, impermeabile și ușor de purtat, vreme de durată și durabile.

3、Vânt și Practice: Modernizate polițiștii de mână oferi mâinile tale cu protecție împotriva vântului rece și orice resturi de drumuri.

4、Accesorii Funcționale: Mână, gardienii pot adăpost mâinile și ghidon de daune nedorite.Ele oferă o protecție eficientă împotriva pietre, noroi și vânt rece, atunci când de echitatie.De asemenea, aveți suficient spațiu pentru cablurile de frână de control și alte dispozitive.

5、Confortabil de Echitatie Experiență: După instalarea noastră polițiștii de mână, dumneavoastră de echitatie sezon va fi mult mai mare.Confortul de echitatie va face mai concentrat pe drum și de echitatie de la sine va fi mult mai placuta.

Descriere: Motocicleta Nostru polițiștii de Mână sunt realizate din materiale premium pentru a oferi mâinile tale, cu o mai bună protecție.

Caietul de sarcini:

Numele: Aparatoare De Motociclete

Material: de înaltă rezistență PP

Dimensiune: așa cum se arată

Poziția de montare: oglinda retrovizoare bază

Lista De Ambalare:

2*Aparatoare De Motociclete

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating