Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noul Aliaj de Aluminiu Capac Spate Înlocuire Shell Acoperire pentru Nintendo Comutator NS Joc Consola Fata Spate Caz

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

259.98lei 684.18lei

Sku: s43125
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : viti nintend comutator, nintendo a comuta cele mai recente, nintend comutator de aluminiu, bluza dantela fata, celebrul joc video console, nintendo a comuta api, monster hunter accepta figura, vânat boy color, giga caz, console de jocuri video speciale
  • Categorie: Jocuri Video

Detalii Produs

  • Tip Accesorii: Șurub
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Nume De Brand: HeroAngel
  • Compatibil Nintendo Model: Nintendo A Comuta

Descriere produs

modname=ckeditor

Livrare:

1.Vă rugăm să acorde o atenție specială pentru a umple detaliate adresa de livrare, informatii de contact, și ZIP, în caz contrar bunurile mai pot de livrare cu succes.

2.elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile după ce a primit plata.

3. În mod Normal ,elementul de transport utilizat Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport maritim.este nevoie de nevoie de aproximativ 10-20zile pentru țara dumneavoastră.

Feedback-ul:

Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, atunci când ești mulțumit de produs și serviciile noastre și vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contactul cu noi.întotdeauna ne Rezolva problemele pentru cumpărător de prietenos.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Lubimyshka - 2022-10-27
    5

    Destul de un element scump, fără îndoială, și pentru doar backplate. Aluminiu scoici par a fi scumpe, probabil datorită oarecum cererea scăzută în comparație cu cazuri de aluminiu, astfel încât au nevoie de a percepe mai mult pentru a recupera costurile de dezvoltare (și, sperăm, nu doar pentru că e un ripoff). Asta a spus, e evident aceasta este o primă articol. Reducerea este chiar buna,. Lamelele de pe partea de sus că am găsi rupe foarte ușor pe cele din plastic arata frumos si gros, deci să sperăm că acest caz stă testul timpului. Emblemele de pe spate nu se potrivesc meu original shell așa de bine, dar e destul de aproape pentru a observa dacă nu sunt alăturate. Ea vine fără un kickstand, și eu nu pot găsi un aluminiu kickstand nicăieri încă. a venit cu autocolant mesh pe guri de admisie, dar ochiurilor de plasă este un pic mai fin decat cel original care vine de la întrerupător. nu știu dacă asta va face ventilatorul mai tare sau nu, dar va trebui pentru a trage un pic mai greu dacă utilizați această plasă și nu-l înlocuiască (care este ușor și ieftin).

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating