Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Greenworks Profesionale Înnodate Fir De Iarba Iarba De Tăiere Putere De Tăiere Din Oțel Sweeper Perii De Cap De Tuns Perie De Sârmă

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

85.72lei 171.43lei

Sku: s47568
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : electric 48v 14ah, 80v 40ah greenworks, dc8 80v baterie de 50a, ul 80v baterie asus, greenworks grădini, greenworks 4, greenworks 81v, greenworks brand, greenworks 40v 60ah, greenworks 40v b
  • Categorie: De Mână Și Scule Electrice Accesorii

Detalii Produs

  • Certificare: CE
  • Origine: China Continentală
  • DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare

Descriere produs

MAI MULTE APLICAȚII

Mare pentru grădină, parcare auto, gazon, parc-spațiu verde, plante de perete, drum de piatră, cu iarbă, teren agricol iarba, livada, rugina placa de fier.pasarele etc. mai ales iarbă în colțul sau caramida decalaj, scoateți grele coroziune, rugina, vopsea, stropi de scară și de îndepărtare în timp ce, de asemenea, puteți curăța marginile sudurii.

MATERIAL DURABIL

tuns tuns capul este fabricat din oțel de înaltă calitate de sârmă, ascuțite și eficient, stabil și durabil,chiar va funcționa în mod corespunzător, atunci când a lovit cu pietre și greu segmente.

EFICIENT

Twist pune toate sfaturi ascuțite la sfârșitul noduri, Combina asta cu un îmbunătățit nod de design, ceea ce le face cel mai rapid, cel mai agresiv sudură instrumente de curățare de pe piață.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating