Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Crăciun Manta Eșarfă De Dantelă Albă Isus Ghirlanda Decor Craciun Dantelă Albă Isus Ghirlanda Eșarfă Șemineu Coperta Interioară

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

9.49lei 22.62lei

Sku: s5361

Detalii Produs

  • Ocazie: De crăciun
  • Electronice: NO
  • Origine: China Continentală
  • Model: Nici unul
  • Material: Pânză

Descriere produs

Descriere:

Este foarte potrivit pentru decorarea Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Craciun, nunta, aniversare, propunere, angajament, romantic activități sau a părților, precum și de vacanță și cadouri de casă nouă.

Caietul de sarcini:

Tip: dantela aragaz capac

Material: Poliester

Culoare: Alb

Tema: Craciun

Dimensiuni: Aprox. 50 x 228 cm / 20 x 90 cm (1 cm = 10 mm = 0.39 inch)

Lista De Ambalare:

1*Dantelă aragaz capac

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Touch confortabil】Realizate din material poliester de înaltă calitate, moale si confortabil si rezistent la uzura, Dantelă Albă Manta Esarfa este ușor de curățat și sprijină utilizare lungă perioadă de timp, ochiurile sunt frumoase și delicate, oferindu-vă un touch confortabil.

2.【Dress up Șemineu】Adăuga un farmec elegant la vatră și de acasă!, Crăciun Manta Eșarfă este designul lui Isus coroană de flori este frumos și atractiv, decorat în alb, simplu si elegant.

3.【Ușor pentru a Stoca】Crăciun Semineu Capacul este ușor și ușor pentru a stoca, și poate fi pliat într-un cabinet pentru a economisi spațiu.Acesta masoara aproximativ 22 x 90 cm/50 x 228 cm, suficient pentru a acoperi șemineu.

4.【Face Șemineu Speciale】Dantelă Albă Manta Esarfa este un decor frumos, care face șemineu mult mai atractiv.În același timp, se poate proteja, de asemenea, semineu de praf.

5.【Gamă largă de Utilizări】Rafinat șemineu consumabile!Crăciun Semineu Eșarfă poate fi folosit pentru a decora masa de ceai, TV, masuta de cafea, comoda sau noptiera, precum și înfășurați și fotografie de fundal.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating