Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru AirTags Trackere de Acoperire Lichid de Silicon de Protecție Caz Anti-a pierdut Breloc Desene animate Forma Protector Portabile Accesorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

4.58lei 7.04lei

Sku: s5670
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : mingea breloc lichid, cheie imbus 5 breloc, 10 cheie breloc, elantra breloc cheie, acura breloc cheie, lanț de siliciu breloc, pantera masina breloc, mickey cheie breloc, lichid breloc femeie, italia masina breloc
  • Categorie: Dispozitive Portabile

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip: Cazuri

Descriere produs

Pentru AirTags Trackere de Acoperire Lichid de Silicon de Protecție Caz Anti-a pierdut Breloc Desene animate Forma Protector Portabile Accesorii

Descrieri:

Profesionale organice silicon oferă maximum de protecție.

1.Material de calitate: Aceasta husa de protectie este profesional proiectat pentru Airtag, și pentru Airtag cutie este fabricat din moale, moale lichid de silicon.

2.Confortabil și Durabil: s urface strat de această coajă de silicon este buna, usor de curatat, anti-amprente, rezistent la zgarieturi, iar anti-a pierdut de protecție.

3.Ușor de utilizat: Acest caz de protecție este conceput în mod independent, care este ușor de utilizat și transportat.Pachet cu cele mai multe lucruri.

4.Utilizarea ocn: Această protecție cutie vine cu o cheie de lanț, îl puteți atașa la chei, genti, ghiozdane copiilor, câine lanțuri, obiecte de valoare, etc. Înlocui cu ușurință și de a schimba poziția în cazul în care pentru Airtag este fixat pe elementul dorit pentru a urmări de produs sau de companie.

Caracteristici:

Fabricat din silicon de înaltă calitate material, liberă, portabil, anti-a pierdut, de protecție a mediului, prietenos cu pielea, anti - agățare, anti-vibrații, anti-drop, non-t oxic și inodor.

Caietul de sarcini:

Conținut pachet: capac de protectie + buton + singur sac de OPP = 1 set

Produs material: mediu protector de gel de siliciu + s urface de acoperire prin pulverizare (anti-static )

Dimensiune: aproximativ 7.6*4.4*0.69 cm/2.99*1.73*0.27 cm

Ambalare Lista:

1 * Pentru Airtag Capacul de Protecție (cu Excepția pentru Airtag)

Note:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a permite produsului toleranțe.

Datorită măsurare manual, produsul are o anumită toleranță dimensională.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating