Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noi 2 buc Solare 75CM Pom de Craciun cu 40 buc LED-uri Multicolore de Lumini de Craciun Peisaj de Iluminat Calea de Lumini Decor în aer liber

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

60.17lei 80.19lei

Sku: s56838
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : brad de craciun rosu, pomul de crăciun, spirala copac, decor de crăciun 2023, pom de crăciun cu lumini
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Descriere:

Material:ABS

Culoare:Multi-colorate

Sursă de lumină: 20 LED-uri lampa de margele

Panou Solar: monocristalin silicon 2V 160mAh

Caracteristici:

【Solare Pom de Crăciun】Set de 2 copaci, fiecare copac cu 20 de led-uri colorate de Crăciun lumini alimentat de energia solara.Vine cu robust miza pentru exterior decoratiuni de Craciun.

【Aspect frumos】Aceste arbore mic de Crăciun Arată natural și reală, aspectul festiv în timpul zilei, superb colorate atinge pe timp de noapte.Artificial de Crăciun copaci la linia de front alee alee.Dimensiunea perfectă și se potrivesc pentru mici curte spațiu.

【De Economisire a energiei și de Lungă Durată】Aceste prelit în aer liber pomi de Crăciun sunt alimentate cu energie solară, nu de cablul de alimentare este necesar.Automat de Încărcare 6-8 ore în timpul zilei, timp de lucru de până la 8-15 ore când este complet încărcată.

【IP65 rezistent la apa】Gazon lumina cu IP65 rezistent la apă evaluare, care are o bună performanță impermeabil, Nu vă faceți griji despre ploaie, ninsoare sau lapoviță. (Notă: vă Rugăm să pufoase ramuri într-un copac forma apoi porniți comutatorul înainte de a utiliza luminile pomului.)

【Mai bun Cadou】înaltă calitate margele lampa sunt înfășurat în jurul copacului, perfect pentru Crăciun, Halloween, nunta, petrecere decor.de asemenea, potrivit pentru Gradina, gazon, alee, camping, peisaj lampă de stradă.Cel mai bun cadou de Crăciun pentru familie și prieteni.

Pachetul inclus:

2 x led lumini de Crăciun

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Anthonyshia Pringle - 2022-12-06
    5

    e drăguț.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating