Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Femei Himenul Artificial Cu Fals Sânge De Virgină Produs De Igienă Privat Vagin De Îngrijire A Sănătății Pentru Virginitatea Cadou Pentru Noul Iubit

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

201.23lei 319.40lei

Sku: s59512
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : lenjerie intima sex roz vagin, fals verde trandafiri, slide-uri vagin, prezervativele feminine de sănătate, decor femei vagin, paleta de himen, de sex feminin masca vagin, artificial jucarii, jacheta sânge fals, personal produsului femei
  • Categorie: Decoratiuni Artificiale

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Flori De Stil: Stamen
  • Ocazie: Petrecere
  • Material: Rattan
  • Clasificarea: flori uscate
  • Stil: Flori
  • Tip: rose
  • Numărul De Model: Femei Himenul Artificial Cu Fals Sânge de Virgină, extract de Flori de

Descriere produs

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Femei Himenul Artificial Cu Fals Sânge De Virgină Produs De Igienă Privat Vagin De Îngrijire A Sănătății Pentru Virginitatea Cadou Pentru Noul Iubit

Himenul Artificial Cu Fals Sânge de Virgină de sex Feminin Produs de Igienă Privat Vagin de Îngrijire a Sănătății Pentru Femei

Ingrediente principale: colagen hârtie, simularea de sânge

Notă:

Pentru a vă proteja, atunci când achiziționați de la noi veti primi un completelydiscreet packageand vom pune alte normal de sarcini numele produsului în pachetul de documente.Nimeni în jur, veți ști ce este în pachet și care este scopul.Toate prețurile includ livrare gratuită la orice destinatie lumea.

Deci este sigur pentru tine să-l primească, nu contează ce țară sunteți din.

Data expirării: este valabil pentru aproximativ 2 ani de la data comenzii.,

nu este nevoie pentru a cumpăra în urgență în viitor, puteți cumpăra și păstrați-l în mână pentru utilizare în orice moment aveți nevoie, și pls stoc la un loc răcoros și uscat.

Există un test video cu acest produs și apa de pe Youtube, să-ți arăt cum funcționează.Puteți găsi prin căutarea FISHKIM himenul artificial.

.

Acest produs este menit să ajute pe alții, nu la mare profit.Deci, este la un preț foarte ieftin, nu la fel de mare ca celelalte.Dacă aveți orice întrebare sau îndoială cu privire la produsul sau modul de utilizare sau de livrare , vă rugăm să ne contactați prin mesaj, vom găsi o soluție împreună.

Și acolo sunt 2 saci in 1 pack.Puteți avea un sac pentru a încerca.După ce confirmați că face o treabă bună, puteți folosi alte punga in viata de zi cu zi și lasă-ne un feedback detaliat.Feedback-ul dvs. va guid altele multe, Multumesc mult in avans pentru detalii feedback-ul.

Himenul Artificial Kit De Reparare

Un himen artificial kit de reparare, de asemenea, cunoscut sub numele de artificial virginitatea kit (și popular mentionat ca un "chinez himen" sau "fals himen") este un tip de proteze membrana creat cu scopul de a simula un himen intact uman.

Deoarece hymens poate fi rupt prin activitate fizica sau chiar prin utilizarea unui tampon, multe femei sunt preocupați de restaurarea lor virginitate.Himenul repararea, reconstrucția himenului, chirurgie himenului sau revirgination sunt termeni care se referă la Himenoplastie - chirurgie cosmetice care restabilește himen feminin.În timp ce Himenoplastie procedură necesită internare la o clinică și poate costa mii de dolari, himenul artificial oferă mult mai ieftin și convenabil mod de a deveni din nou o fecioară!

Cum Funcționează

Cele mai bune kituri pentru a deveni din nou virgină.

Introduce Himenul Artificial în vagin cu grijă.Acesta va strânge rapid vaginul tău în câteva minute .Atunci când iubitul tău pătrunde, se va prelinge un lichid care apare ca sângele, nu prea mult, ci doar dreptul de suma.Adăugați în câteva gemete și gemete și va trece prin nedetectabile!Este ușor de utilizat, dovedit clinic non-toxice pentru om și nu are efecte secundare, nici o durere de a utiliza și nici o reacție alergică.Aici este de aproape fotografie de Himen Artificial:

Cum să utilizați

Pasul 1: scoateți punga, Mototolit-o și a pus-o în vagin aproximativ 5 cm, cu privire la locația de degetul mijlociu de la doua comune.

Pasul 2: păstrați-l în interiorul pentru cel puțin 20 de minute, dar nu mai mult de 60 de minute , puteți avea sex următoare.

Pasul 3: sex, pretinde a fi timid, pentru a evita preludiu.Nu pot lăsa degetele în vaginul tău, și l-a rugat să sting luminile.

Pasul 4: se spala vaginul dupa sex în 24 de ore.

Notă: nu utilizați dacă aveți grave gynecopathy minte.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating