Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Lumina de noapte rezistent la apa de Pescuit Mănuși cu Lanterna LED-uri de Instrumente de Salvare Viteze în aer liber, Ciclism Practice Durabile Mănuși de Degete

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

4.96lei 11.05lei

Sku: s6085

Detalii Produs

  • suport: Picătură De Transport Maritim
  • Material: PU
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、Confortabil Material: Aceste degetul lanterna manusile sunt realizate din bumbac.Acestea sunt respirabil și flexibil, iar cureaua este reglabila.Deci, acestea sunt confortabile de purtat, potrivit pentru mâinile de cele mai multe bărbați sau femei.

2、Strălucitoare de Lumină: Acolo sunt 2 Led-uri pe theindex deget și degetul mare de la lanterna LED-uri mănuși, pe care le poate indica la orice loc doriți.Lanternele de pe mănușile sunt suficient de luminoase pentru a vă ajuta să-ți faci treaba.

3、Ușor de Utilizat: nu Există un buton de on/off pe partea din spate a manusii, prin care puteți transforma cu ușurință sau opri lanterna.Atunci când ai nevoie de lumini în întuneric, puteți transforma cu ușurință de pe lanterna pe mănuși.

4、Inclusiv Baterii: mecanice și mănuși cu lanternele sunt dotate cu 2 CR2016 baterii buton în mănuși.Puteți să-l purta atunci când sunteți de camping sau pescuit.

5、După-Vânzare de Servicii: oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați și vă vom oferi o varietate de soluții pentru tine de a alege de la.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni(aproximativ): 36*13.5 cm/14.17*5.31 în

Material: bumbac + ABS

Lista de ambalare: 1buc*Lanterna Mănuși

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating