Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Păsări sălbatice animale de Companie Consumabile Alimentator Automat de Pasăre Spirală Hrănire Instrument cu care Transportă Cârlig de Metal Agățat de Grăsime Mingea Titularul 7.5*7.5*28CM

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

9.35lei 13.37lei

Sku: s64326
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : iphone 8 cazuri femeile grase, miere grăsime caz de telefon, Acrilice Alimentator De Pasăre, forjate alimentator de pasăre, iphone 7 de grăsime de cauciuc, grăsime transparent caz iphone x, grăsime tigru caz de telefon, green bird feeder, atrage păsările alimentator de pasăre, dragon ball coque telefon
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Caracteristică: Non-automate
  • Origine: China Continentală
  • Material: alte
  • Tip: PĂSĂRI

Descriere produs

Puncte:

1、Alimentatorului Dimensiune: alimentatorul este de aproximativ 7.5*7.5*28cm/2.95*2.95*11.02 în, care este un ideal în aer liber alimentator de pasăre.

2、Metal Robust: sămânța alimentator de pasăre este de robust și rezistent la intemperii metal durabil pentru a utiliza.

3、Largă Utilizare: spirala alimentare cosul este potrivit pentru toate grăsime existente bile, dar poate fi, de asemenea, umplute cu fructe sau pâine.

4、Ușor de Transportat: Partea de sus a bird feeder este proiectat cu un inel de agățat pentru agățat sau transport.Puteți utiliza cârlig să stea coș de sârmă oriunde în grădină sau pe balcon.

5、2 Bile de Grăsime Cazare: alimentatorul poate fi echipat cu până la 2 bile de grăsime (acest număr va varia în funcție de dimensiunea de grăsime mingea.)

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 7.5*7.5*28CM/2.95*2.95*11.02 în

Greutate: aproximativ 103G

material: metal

Lista De Ambalare:

1*Alimentator De Pasăre

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating