Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Bafire Ecran Rotativ Suport Pentru Tesla Model 3 Model Y Consola Centrala Ecranul De Navigare 30 De Grade Rotire Original Stand Personalizat

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

514.87lei 936.13lei

Sku: s64970
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : tesla model y 2022 accesorii, tesla y, swivel mount bracket, drăguț accesorii auto
  • Categorie: Accesorii De Interior

Detalii Produs

  • Cerere: GPS
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 1: Ecran Rotativ Suport pentru Tesla Model 3 Model Y
  • Material: Aliaj de aluminiu si ABS
  • Caracteristică 2: 30 de Grade Swivel Mount Suport pentru Tesla Model 3 Y

Descriere produs

BAFIRE Ecran Rotativ Suport Pentru Tesla Model 3 Model Y Consola centrala Ecranul de Navigare 30 De Grade Rotire Original Stand Personalizat

✅ Design: Acest ecran de navigare titularul de rotație se potrivește tesla model 3 2017-2021 și tesla model y 2020-2021.

✅ Funcția: navigare ecranul poate fi rotit la 30 de grade, la stânga și la dreapta ajustate flexibil. 3 trepte: 30 de grade la stânga, opri în mijloc, și 30 de grade la dreapta.

✅ Experiență mai bună: principalul concept de design este de a permite șoferului să mai ușor și de a observa în mod direct datele vehiculului în timp ce conduceți, și, de asemenea, pentru a permite co-pilot pentru a avea o mai bună experiență de divertisment, fie că este jocuri sau vizionarea de filme.

✅ Ușor pentru a Instala: nu există clipuri video de instalare și instrucțiuni detaliate furnizate, doar urmați pașii și vă va fi capabil pentru a finaliza instalarea în cel mai scurt timp.

✅ Material: suportul este fabricat din aliaj de aluminiu, iar baza este fabricat de înaltă rezistență material plastic ABS.

✅ Observație:Deja lăsați suficient spațiu pentru fir care se conectează la ecran, atunci când proiectarea produsului,astfel încât nu va pune nici un stres pe sârmă.Nu deteriora ecranul si interior de modelul y, la toate.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Emrehan 16 16 - 2022-07-29
    5

    SUper

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating