Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Lemn Comoara Cutie Decorativ cu Curele de Modă Veche, Antic, de Epocă Vin Cutie de Depozitare pentru Petrecerea de Nunta de Decorare

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

36.51lei 50.67lei

Sku: s64993
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Comoara Cutie Decorativ, cutie de depozitare, cabinet de sticlă, keepsake box, cutie de vin, lemn de vin de caz
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Cutii De Depozitare & Lari
  • Stil: europa
  • Utilizarea: Instrumente
  • numele produsului: Comoara Cutie Decorativ
  • CN: Guangdong
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Forma: Dreptunghi

Descriere produs

Bună ziua acolo!bine ati venit la magazinul nostru!

Pachet:1 bucata cutie de depozitare

Material: brad compozit bord, modelul este din piele relief, broască, balamale este din aliaj.

Dimensiune: 35*11.5*11 cm (manual de măsurare, eroare este inevitabilă)

Greutate: cutie 580g

1. Nu poate fi gras lucruri pe suprafața cutiei.Nu vă faceți griji, este ceara de pe suprafata.Protejeaza cutia și încet invadează cutie pentru a face caseta arata stralucitor.

2.Pentru că este un manual de produse din busteni, nu există nici un produs perfect.Este inevitabil ca mici defecte sunt inevitabile.Unele bavuri și unghiile sunt normale, nu o problemă de calitate.

Produsul va continua să fie modernizate, iar aspectul și culoarea se poate schimba, vă rugăm să nu te superi.Dacă aveți cerințe pentru culoare sau aspectul, vă rugăm să ia în considerare înainte de plasarea unei comenzi.

Livrare:

Stimați clienți și prieteni, vom accepta vânzări directe și en-gros.Se va lua 1-7 zile de la plata a navei.

Timpul de expediere depinde de metoda de transport alegi.În general, obișnuiți metode de transport nevoie de 30-90 de zile pentru a ajunge.De exemplu, Cainiao super de transport economice, Spatiicomerciale-arad.ro Saver/Standard de Transport este mai rapid și mai sigur decât alte metode de transport, și este nevoie de 20-45 de zile pentru a ajunge la cele mai multe țări.

Dacă aveți nevoie de acest element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru express de livrare, se va lua 7-15 zile să-l livreze.

În caz de situații de urgență speciale, logistica poate fi amânată.

Sperăm că vă puteți aștepta cu răbdare pentru câteva zile.Dacă nu-l primească în timpul de livrare, vă rugăm să consultați serviciul clienți în timp, ne vom ocupa pentru tine cât mai curând posibil, vă mulțumesc!Vă rugăm să nu obiect pentru noi.Pentru orice elemente a pierdut în garanție data, ne va fi responsabil pentru retrimiterea sau restituire.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Sargis97 - 2022-12-22
    5

    Super, imi place foarte mult

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating