Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

2 buc Frumos Mare de Culoare Curcubeu Curcubeu Sport Pentru Copii în aer liber pentru Copii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

33.67lei 63.57lei

Sku: s68481
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : copii loc de joacă în aer liber, copii glisați pentru joaca in aer liber, trambulină pentru copii piscină loc de joacă, în aer liber, teren de joacă pentru copii, loc de joaca pentru copii
  • Categorie: Sport & Divertisment

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Varsta: >3 Ani
  • Categorie: alte
  • Material: alte

Descriere produs

Descriere

Curcubeul este conceput pentru a ajuta copiii construi încrederea și de a dezvolta lor de prinderea și aruncarea abilități.Luminoase de culoare este o alegere excelentă pentru toate tipurile de activități.Este perfect pentru petreceri aniversare, sărbători, evenimente în aer liber și toate tipurile de jocuri.

Caracteristici

- Culoare: Asortate De Culoare.

- Material: PVC.

- Dimensiune: 16.00X16.00X16.00 cm/ 6.29X6.29X6.29 inch.

- Acest gonflabil este realizat din PVC cu materiale pentru a menține forma, rezista înțepături și scurgeri de informații, și pentru a asigura siguranța.

- Mare pentru jocuri în aer liber și de a exercita, încurajarea activă a juca, și dezvoltarea de noi competențe și de coordonare.

- Utilizați-l pentru active de recreere de interior pentru a reduce în jos, pe timp de ecran, de asemenea.De asemenea, acest lucru duce la o modalitate foarte bună de stabilirea unor relații de prietenie și camaraderie cu alții.

- Crearea și să se joace de distracție, jocuri simple cu aceste bile colorate.Sugestiile includ joc de captură și joc de dodgeball.

- La școală sau în parc, la plajă sau în propria curte, acest lucru vă va oferi o modalitate foarte bună de a se bucura de timp cu prietenii și familia.

2 x Copilul de Mingi Gonflabile

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating