Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Invizibil Alpinism Plante De Prindere Pe Perete Rattan De Viță De Vie Suport Fix Catarama Frunze Clipuri Tracțiune Titularul Plantă De Grădină Suport

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

7.37lei 10.67lei

Sku: s70348
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : planta miza, suport de perete din rattan, Accesorii, unelte de grădinărit și echipamente, planta accesorii
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Setați Tipul: Da
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Descriere produs

1.Material: ABS

2.Ambalare: 10/20BUC

3.Dimensiune: Există trei dimensiuni pentru a alege de la.

4.Caracteristici:Organizarea de viță de vie, ramuri, magazin de fire, cabluri, etc.Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru cabluri de management de uz casnic, cum ar fi de gestionare a cablurilor.Plastic de înaltă calitate, nu va deteriora plantele.

5.Economie de spațiu: Pe clema de fixare în mod eficient salvează spațiu interior.Rattan poate fi fixat pe perete, fără a lua spațiu, și direcția de sârmă de interior pot fi, de asemenea, fix.

6.De aspirare puternic și butonul design: fix clemă butonul design-ul este ușor de utilizat, robust, economisește spațiu, baza are forță de aspirare puternic și nu este ușor să cadă.

7.Potrivit pentru masini, case si birouri, poate fi folosit pentru diverse cabluri, diverse plante cataratoare, plasate în conformitate cu planul de formă și direcție.

8.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Oferim drop-shipping și en-gros.

Pentru drop-comenzi de livrare, de asemenea, puteți plasa comenzi prin CSV/ fișier excel atunci când ordinele tale.

Promitem că nu există nici o anunțuri ,lista de preturi ,facturi ,sau stoca informații în pachet.

Compania noastra are o echipa de afacere cu drop-comenzi de livrare de zi cu zi și de a găsi diferite tipuri de produse în piață ,avem experiență.

Dacă aveți orice nevoi pentru produse noi nu avem, pentru moment,sau veți găsi prețul nostru este mai mare decât concurenții , puteți fi liber pentru a ne anunța .Promitem că vă putem oferi un preț mai bun cu o calitate mai bună.

Orice probleme doar să ne anunțați, vom face tot posibilul pentru a sprijini cooperarea noastră.

1. Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi.Vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating