Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

G7R PRO Backlit Giroscop 2.4 GHz Wireless Mouse-ul de Aer de la Distanță rusă, engleză tastatură Google Voice Build-in Baterie Reîncărcabilă

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

103.10lei 108.53lei

Sku: s70939
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : lily mini mouse-ul, keypro russian keyboard, wireless 24 tastatură rusă, wireless mouse-ul verde, mouse-ul mouse-ul bluetooth, mouse pad corse aer, rusă tastatura wireless voyo, ochelari de soare giroscop, tv box android atmos, air mouse-ul android tv c120
  • Categorie: Electronice De Larg Consum

Detalii Produs

  • Numărul De Model: G7R Pro
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Certificare: ce, FCC, RoHS
  • G7R Pro 2.4 G Wireless Air Mouse-ul: Google Voice Control De La Distanță
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: JUSHENG

Descriere produs

G7R PRO Backlit 2.4 GHz Wireless Mouse-ul de Aer de la Distanță cu Google Voice Tastatură, și de a Construi-in Baterie Reîncărcabilă pentru Nvidia Shield Android TV Box, Kd, PC-ul, Raspberry Pi, PS4

2.4 GHz Wireless de Control de la Distanță + Air Mouse+IR de Învățare + Iluminat+ Voce

1.Voce inteligent de la Distanță - fără Sudură și fără efort, o modalitate mai bună de a utiliza vocea pentru a găsi, de lansare, și de control de conținut cu brand nou G7v pro Google voice mouse-ul de aer de la distanță.

2.5 taste programabile pot permite să controlați funcțiile de bază (Curent, Canal, volum, mute, etc) de TV, bar de sunet, și Un receptor a/V.

3.Complet echipat tastatură cu iluminare din spate face mai ușor pentru a căuta sau de a intra în site-ul, numele de utilizator și parola, etc, chiar și în întuneric, nu mai indicând și făcând clic.

4.Built-in, mouse-ul de aer funcție permite cu precizie pentru a controla dispozitivele gazdă' mișcarea cursorului, nu trebuie tradiționale tastatura și mouse-ul, Elibera mâinile foarte mult, pentru a crește utilizarea de distracție!

5.Autentic 200mAh built-in baterie reîncărcabilă litiu cobalt bateriei, de până la 33 de metri raza de control, IR (Infraroșu) + RF (Frecvență Radio) tehnologie wireless.

Pachetul inclusiv:

1 * Manual De Utilizare

1 * USB Wireless Receptor

1 * 2.4 G mouse-ul de aer cu Telecomanda IR

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating