Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Dreptunghiular Din Metal Gol Mini Caseta De Staniu Pubele Borcan Cu Balamale Portabil Containere Mici De Depozitare Din Tablă Cositorită Împinge Organizator Bomboane Pillcases

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

0.57lei 1.28lei

Sku: s72792
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : rezistent la sertare de depozitare, bozal baskerville gulere hamuri duce, depozitare în aer liber organizatori, runda containere de depozitare, muzica container, nokia cutie, organizator duyas, cutie de depozitare sertar de organizatori, nedefinit pantaloni, de tablă, cutii de țesut
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Stil: Stil Modern
  • Utilizarea: geanta
  • Forma: Pătrat
  • Tip: Cutii De Depozitare & Lari
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă calitate Tablă albă: Ea are caracteristici de rezistenta la coroziune, etanseitatea, preservability și lumină-rezistența, fiabilitatea, etc.

2、Buna Curling: colțurile rotunjite nu va doare mana, ceea ce face mai ușor pentru a ține cu o singură mână.

3、Rugina de Protecție Proces: buna rezistenta la oxidare, hidratare rezistență, și nu este ușor de rugină.

4、Utilizate pe scară Largă: Utilizate pentru produsele alimentare, necesitatile de zi cu zi, DIY balsam, fard de ochi, ruj sub-cutie de ambalaj, această dimensiune poate deține 10 grame.

5、Mici și Rafinat: caseta De fier este mic și rafinat, și pot fi realizate cu tine, pentru călătorii de afaceri, turism, și de uz casnic de mici elemente de stocare artefact.

Descriere:

Tablă cositorită Cutie este mic și rafinat, și pot fi realizate cu tine, pentru călătorii de afaceri, turism, și de uz casnic de mici elemente de stocare artefact.

Caietul de sarcini:

Material: Tablă Cositorită

Dimensiune: 60*34*11mm/23.62*13.39*4.33 în

Lista De Ambalare:

Tablă Cositorită Cutie*1

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating