Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Profesionale 15m/50 de metri Scufundări, Surfing, Înot, Snorkeling Foto, Video, Bluetooth, rezistent la apa Caz pentru Samsung S22 Ultra 14 Pro Max

5
- 5 Recenzii Ale Clienților

172.43lei 221.07lei

Sku: s75187
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Caracteristici: Lavabil, Anti-Zero, Praf, Heavy Duty, Cu Șnur, Rezistent La Apă/Sub Apă, Rezistent La Apă
  • Compatibil Marca: Apple
  • Design: Simplu
  • Nume De Brand: shellbox
  • Tip: Acoperire Completă
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Despre acest articol

[Compatibil cu Mai multe Modele de Telefoane Mobile]structura internă de proiectare a 3-a de scufundări caz este actualizat, iar telefonul mobil este absorbită de built-in ventuza.Dacă telefonul mobil de model este Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, LG, Motorola, Google, Xiaomi, Vivo, Opus sau alte modele, la fel de mult ca smartphone-ul nu este mai mare decât 6.9 cm de obicei disponibile în piață, acesta poate fi compatibil cu scufundări caz.

[Bluetooth Remote Connection]Cea de-a treia generație de scufundări caz, a abandonat vechea camera mecanic de proiectare și a trecut la conexiunea Bluetooth camera butonul design.Doar descărca și deschide 'BT Obturatorului' APP (pentru ISO) sau'shellbox-bt' APP (pentru Android), Conectați telefonul mobil Bluetooth, nd apoi utilizați Bluetooth controler camera pe Non-silp mâner pentru zoom in sau Zoom out și să ia fotografie sau video pe care doriți.

[100% de Protecție a Corpului Complet]Folosind tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate, cu IPX8 standard de rezistent la apa clasa, fiecare coajă de protecție a suferit mai multe rezistent la apă și teste de presiune pentru a oferi 100% impermeabil de protecție pentru fiecare călătorie subacvatică.La Shellbox caz este complet sigilat și are caracteristicile de vânt și zăpadă rezistență, rezistență la șoc, rezistență la zgârieturi și praf de rezistență, care se pot adapta la medii dure.

[Decupaje Precise, Cu Busola]precise decupaje pentru butoanele camerei și sticlă anti-reflexie face scufundări shell pentru a controla mai ușor sub apă.Modernizate scufundări shell este special conceput pentru aventurieri, cu o busolă, care se poate găsi cu exactitate direcția chiar și în întuneric lumea subacvatică și să ia imagini de înaltă calitate sau clipuri video.Ea are, de asemenea, un fonograf trepied, stabilizarea moment, puteți instala, de asemenea, pe echipamente profesionale de fotografie.

Modele de telefoane compatibile: Compatibil cu smartphone-uri cu o dimensiune a ecranului de nu mai mult de 6,9 inci de pe piață.De exemplu: Apple, Samsung, Huawei, Unul în Plus, Google, Motorola, LG, Xiaomi, OPPO, Vivo și alte branduri de telefoane mobile.

Produs

5 Review pentru acest produs
  • img
    Juanperdomo08 - 2022-09-13
    5

    Hellooo, am primit produsul de la tine, totul este ok, vă mulțumesc foarte mult. Vânzător bun, rapid de transport maritim și de livrare rapida :).

  • img
    Lim337sla - 2022-10-25
    5

    Produsul arata foarte bine, este ceva mare și spre deosebire de alte modele acesta are un control pentru a R/C sper să-l testăm în curând!

  • img
    Sobakakakaet - 2022-09-15
    5

    Calitatea este buna, panoul din spate, care este greu de ecran, nu există nici un control tactil pe asta, toate de control doar din butoanele de pe Bluetooth.

  • img
    Arepus Epus 00 - 2022-09-16
    5

    Testat numai pentru câteva minute în apă - toate ok. Gol în partea de jos de la distanță întotdeauna umple cu apă, astfel încât după tragerea este nevoie de timp să se scurgă înainte de a putea plasa la sac. Șurubelniță în pachet de 2 buc (nu stiu de ce - 1 suficient). Baterie suplimentară (o deja de la distanță). 3pcs suruburi suplimentare. E vorba de bun. Rău: cerere pentru android este groaznic. Laggy ca dracu'. Și în același timp la distanță nu funcționează cu stoc google camera. Busola indică la întâmplare locație (dar oricum nu ar fi util sub apă)

  • img
    Meldcaughey316 - 2022-11-10
    5

    livrare rapida, produs graet vin cu baterii suplimentare și frânghie pentru mâner.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating