Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Earbud Asocierea Automată Impermeabil Compatibil 5.0 Sport Invizibil În Ureche Adevărat Căști Fără Fir Accesorii Audio

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

0.28lei 0.57lei

Sku: s75697
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Este wireless: Da
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Stil: In-ear
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Vocalism Principiu: Tehnologia Hibrid
  • Caracteristici: rezistent la apa, Cu Microfon
  • Sprijin APP: Da
  • Comunicare: Adevărat Wireless
  • rezistent la apa: Da
  • Certificare: CE
  • Buton De Control: Da
  • Nume De Brand: EDUP
  • Origine: China Continentală
  • Cu Microfon: Da
  • Control Al Volumului: Da

Descriere produs

Earbud Asocierea Automată Impermeabil Compatibil 5.0 Sport Invizibil În Ureche Adevărat Căști Fără Fir Accesorii Audio

Caracteristici:

1. Adevărat wireless căști: Această căști fără fir se conectează în câteva secunde.După prima utilizare, trebuie doar să apăsați și țineți apăsat butonul căștii pentru a-l activa, și cască va conecta automat la telefonul mobil.Deschide și de a folosi în orice moment, deschideți-vă de muzică lume, în orice moment, prost-ca operație simplă, la conectare la LingTing, într-un singur pas.

Sprijin unul trageți două.Acesta poate fi conectat la două telefoane mobile, în același timp, nu numai telefoane mobile, dar, de asemenea, tablete, calculatoare, Televizoare și alte dispozitive electronice care se pot transforma pe wireless.

2. Plăcut la ochi: Căști trebuie să fie nu numai plăcute la ochi, dar, de asemenea, plăcut la ureche.În mini rafinat corpului, există personalizate-clasa 10MM mare se deplasează bobina de vorbitori, care se potrivesc cu atent selectate rigide si subtiri compozite de diafragme, completate cu audio avansate metode de decodare.Lasa înalte, medii și bas conecta perfect, luminos și transparent voce, echilibrat și plin câmp de sunet, și cufundați-vă în sunet de spectacol live.

3. Măiestrie rafinat: Această cască este echipat cu CD model butoane + Masala "harpon" luminos măiestrie, și căști create de oglindă-ca lumina-sensing eficientizarea simt ca ating Masa, integrat corpului, de rupere tradiționale de design de Potrivire.Acest plăcut și benefic de design, simplu, dar elegant, cum să se potrivească, cum să arate bine, lasă oamenii să-l pună jos.

4. Design Ergonomic: căștile caracteristică design ergonomic si moale ureche sfaturi pentru purtarea confortabil.La baterie de mare capacitate din acest set cu cască suporta mult timp de așteptare.Acest set cu cască dispune de un compatibile 5.0 chip și inteligent tehnologia de anulare a zgomotului, care va aduce stabil transmisie, precum și HiFi stereo și surround.

5. Materiale de înaltă calitate: este fabricat din material ABS.Acest set cu cască dispune de touch control și auto-pairing, făcându-l ușor și convenabil de a folosi.Această căști fără fir este potrivit pentru alergare, de conducere, de a asculta muzică, exercitarea, efectuarea de apeluri și mai mult.Este compatibil cu dispozitivele android și pentru Mere telefoane.

Descriere:

Această căști fără fir se conectează în câteva secunde.După prima utilizare, trebuie doar să apăsați și țineți apăsat butonul căștii pentru a-l activa, și cască va conecta automat la telefonul mobil.Deschide și de a folosi în orice moment, deschideți-vă de muzică lume, în orice moment, prost-ca operație simplă, la conectare la LingTing, într-un singur pas.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, metal

Dimensiune: 3x1.5cm

Fără fir versiune: V5.0

Protocol Wireless: HFP/A2DP/HSP/AVRCP

Căști cu o singură baterie de viata: 4-5 ore

Capacitate baterie: 50mAh

Timp de încărcare: 1 oră (lumina roșie este întotdeauna atunci când complet încărcată, și lumina albastră este întotdeauna atunci când complet încărcată)

Conexiune la distanta: 10 metri (fără bariere)

Culori Disponibile: Diamant Negru/Ivory/Vulcanic Gri/Cristal Violet/Ice Cyan/Portocaliu Vibrant

Funcția: apel preluare/respingere, redare/pauză muzică, comutator sus/jos cântec,

Apel apelare, vocale, reapelare, fără număr, baterie, display, unu-la-doi conexiune.

Pachetul Inclus:

2 buc *Pavilioane

1 buc *Încărcare Caz

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating