Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pernițe Pentru HyperX Cloud Stinger / Zbor / Zboruri / Core / Alfa / Argint / X / Pro / I / II nor II 2 Căști Bandă de susținere

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

21.30lei 32.30lei

Sku: s76021
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : bentita căști, hyperx cloud zbor pernițe, hyperx cloud pernițe, tampoane pentru urechi perna, hyperx tampoane pentru urechi
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tampoane Pentru Urechi: compatibil cu HyperX Cloud Alpha Pro / zbor / stinger / cloud II 2
  • Stil: Căști
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Buton De Control: No
  • Control Al Volumului: No
  • Comunicare: Wireless+Cablu
  • Vocalism Principiu: alte
  • Dimensiune: standard
  • Certificare: Nici unul
  • Răspuns În Frecvență Gama: -Hz
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Tampoane Pentru Urechi

Descriere produs

Bine ati venit la Jiaweisi China Faimosul Brand, vă rugăm să plasați o comandă pentru a nota căști model,putem meci căști pad cu mai multă precizie.ne angajăm să furnizarea de căști accesorii pentru a vă ajuta să vă face căști aspect nou.Dacă nu dot găsi accesorii pentru căști în timpul cumpărături,vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă,vă va ajuta să găsiți accesorii pentru căști.Informații Despre Produs Produs Tip:Casti Accesorii

Nume Produs:Pernițe

Material:Spuma De Memorie De Proteine Din Piele

Proteine din Piele pentru un Plus de Confort.

Spuma de memorie pentru a Îmbunătăți Zgomot de Blocare.

Înlocuiți uzate perniță perne.Un Trebuie să-vedea Scrisoarea Pentru Iubitor de Muzică

Tampoane pentru urechi este foarte necesar pentru iubitor de muzică, tampoane pentru urechi este consumabile și va fi rupt, avem de a schimba tampoane pentru urechi în timp.

De bună calitate, tampoane pentru urechi va îmbunătăți în bucurându-se de muzică, veți obține sentimentul de spate.

Fabricat de Înaltă Calitate ultra moale confortabil din piele, interior moale padding spuma de Memorie, durabil, flexibil, pentru ore de ascultare confortabilă.

FAQ Î: ce este material?

O: Piele(De Înaltă Calitate)

Q: Ce este inclus? 1 pereche de perniță+1 pereche de capac de praf(cadou),1 pereche de perniță+1 pereche de capac de praf(cadou)+1 buc de susținere(ca imagine arată)

UȘOR de INSTALARE De cioplire, cataramă și dimensiunea urechii perna sunt realizate exactlly fel ca originalul pernuțe, astfel încât să îndeplinească mai multe nevoi personalizate, asigurând în același timp calitatea sunetului nu este afectată în cea mai mare măsură.

Nu lipici și sunt necesare unelte speciale.Este ușor de instalat.

Acest ureche perna este confectionata din spuma moale și catifea, piele, ceea ce face purtarea confortabil și confortabil.Cu aceasta, vă puteți bucura de muzică stereo la maxim.Ele sunt foarte bune înlocuiri.Realizate din spumă de înaltă calitate, aceste înlocuire sunt extrem de ușor de instalat.

Nu gasesc modelul dvs.?

Nu gasesc modelul dvs.?

Contact cu noi sau lăsați mesaj pentru noi.va oferim produsul potrivit pentru tine, ca pe modelul tau.

[ Cu privire la utilizarea capacului de praf ] · 1 scoate capac de praf · 2 țineți partea de capac de praf · 3 Lacrimă pe ambele părți · 4 Deschideți capacul pentru praf · 5 l Instalați pe căști

[ Despre Urmărirea ] · 1 puteți verifica în cumpărătorului pagina · 2 17 Track: https://www.17track.net · 3 nivel Global de Urmărire a Comenzii: https://global.cainiao.com · 4 Coletul a sosit în țara dumneavoastră, detaliile de urmărire pot fi verificate locale post-ul. [ Despre Feedback-ul ], Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss dezvoltare,ne sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv ( Cinci Stele ) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru .Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Muhancha - 2022-09-20
    5

    Sunt tampoanele care se potrivesc pe căști ce altceva pot să spun?

  • img
    Insajt0904 - 2022-12-23
    5

    Calitate exceptionala, complet recomandat pentru real!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating