Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noi LiteVNA 6Ghz VNA 2.8 Inch LCDHF VHF UHF UV Analizor Vectorial de Retea unde Scurte Portabil Antena Analizor cu Baterie

1
- 1 Recenzii Ale Clienților

538.06lei 717.38lei

Sku: s77313
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : vna opaco cuie, vna analizor, vna kit, analizor de rețea v31, analizor de rețea 915mhz, analizor de rețea nanovna f, cablu de rețea de cristal, prosoape vna pokemon, vna clasic blugi, rețea analizor de rețea
  • Categorie: Computer & Office

Detalii Produs

  • Certificare: Nici unul
  • Origine: China Continentală
  • Tip: PCI Cabluri
  • model: litevna 6ghz

Descriere produs

Noi LiteVNA 6Ghz VNA 2.8 Inch LCDHF VHF UHF UV Analizor Vectorial de Retea unde Scurte Portabil Antena Analizor cu Baterie

LiteVNA este un portabil analizor vectorial de retea nou lansat în noiembrie 2021, până la 6.3 GHz.LiteVNA se bazează pe cele lansate anterior NanoVNA și SAA2 cu îmbunătățiri majore.

În scopul de a minimiza consumul de energie și dimensiuni, LiteVNA folosește un singur mixer, mai multe internă RF switch-uri pentru S11 si S21 măsurători, și IFFT calcule pentru TDR și DTF măsurători.

LiteVNA a luat în considerare opiniile comunității atunci când se proiectează.Acum, în plus față de un interval de măsurare mai mare, ea aduce, de asemenea, o mai rapidă viteză de scanare și mai mult de scanare de puncte.Combinat cu un ușor de utilizat de interfață în concordanță cu NanoVNA, LiteVNA poate fi acum utilizat cu ușurință ca un câmp de instrument de testare.

LiteVNA include un slot Micro-SD, astfel încât să puteți salva câmp de date de test sau ecran pentru Micro-card SD în orice moment.Intervalul de măsurare al LiteVNA este de până la 6.3 GHz, care se pot întâlni frecvente radio amatori și Internet de Lucruri aplicații, precum și emergente 5GHz test, ceea ce face mai recente 5.8 GHz wifi și 5.8 GHz imagine aplicații de transmisie posibile.

Culoare: negru

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 * LiteVNA gazdă (inclusiv 2.8-inch ecran de contact, 1300mAh baterie)

2 * 30cm SMA tată-SS405 cablu RF

1 * SMA femeie la femeie conector

1 * SMA simplu kit de calibrare SCURT

1 * SMA simplu kit de calibrare DESCHIDE

1 * SMA simplu kit de calibrare SARCINA

1 * USB de Tip C, cablu de date

1 * Contact cu zbaturi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Dannyreijnen1993 - 2022-07-31
    1

    Vanzatorul nu trimite bunuri, deci nu pot sa stiu ce este pentru bunuri, după 18 zile returnat banii. Eu nu recomand acest vanzator. Numărul piesei a fost scris pe bunurile primite în 2020, deci cred că înainte de a face o comanda.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating