Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Sculptură în lemn Lingură Gol de Fag și Lemn de Nuc Neterminate Ambarcațiuni din Lemn Cioplit Kit pentru Sculptor Starter (4buc)

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

56.77lei 71.88lei

Sku: s7830
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : neterminate birouri din lemn, cuțit vespa h, sculptură în lemn de măr, whittling copii din lemn jucarii, rupt lingura de lemn, bookends lemn de nuc, whittling blocuri de lemn, lemn lingură africană, lemn de nuc ace, lemn lingură mare virgin
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Numărul De Model: instrumente de piese
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Utilizare: DIY acasă
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Sculptură în lemn Lingură Gol de Fag și Lemn de Nuc Neterminate Ambarcațiuni din Lemn Cioplit Kit pentru Sculptor Starter (4buc)

1.Această sculptură în lemn lingură goală set este fabricat din lemn natural.Două sunt realizate din ingrediente naturale de lemn de fag, iar celelalte două sunt realizate din ingrediente naturale de lemn de nuc.

2.Lemnul gol a venit cu material suficient stânga pentru a face aproape orice stil de repede doriți.

3.Lemnul gol are forma scos deja, de mare ajutor în pregătirea pentru a sculpta reale lingura.Este destul de ușor de a lucra cu și foarte prietenos pentru incepatori.Face sculptură în lemn de proiect un efort.

4.Acest whittling gol este cadoul perfect pentru whittling iubitori si pasionati.Potrivit pentru toate nivelurile de calificare.

5. Este perfect pentru a organiza și de a sculpta și dimensiunea terminat lingura va fi foarte potrivit pentru copii și copii de a utiliza.

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Culoare:Lemn&Negru culoare Nuc

Material:lemn

Dimensiune: 15.8*3.9*2cm

Conținutul Pachetului:

2* fag lingura matrite

2* nuc negru lingura matrite

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating