Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Portabil Aragaz Kerosen Durabil 8-Wick Retro Diesel Aragaz Acasă Cort Încălzire Sobă De Călătorie În Aer Liber Camping Vase De Dropshipping

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

89.87lei 128.36lei

Sku: s82894
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : incalzitor camping, kerosen aragaz pentru gătit, aragaz kerosen, kerosen încălzire, aragaz pe gaz
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • Condițiile De Utilizare: Normal În Aer Liber
  • Combustibil: kerosen
  • Structura: Dintr-O Bucata
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: ce, Nici unul
  • Metoda De Aplicare: Manual
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • Numărul de Utilizatori: <3
  • Material: Metal
  • Tip: Ulei de ardere Cazan
  • De unică folosință: No

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă Calitate Material: Camping Diesel Aragaz este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material, care este anti-rugină, puternic, robust, rezistent la temperaturi înalte și durabile.

2、Design de Ventilație: Unic design de ventilație ajută Cortul nostru Soba de Încălzire pentru a disipa caldura uniform, rezultând într-o mai bună efect de încălzire.Groove design la partea de jos poate face încălzire mai solid.

3、8-Wick Design: Camping Diesel Aragaz foloseste un 8-wick design, astfel încât este potrivit pentru 2-3 persoane.Acesta poate fi folosit atât în aer liber cât și la domiciliu.Este convenabil pentru tine.

4、Ușor de Transportat: în aer liber Kerosen Încălzire este mic în dimensiuni și lumină în greutate, astfel încât este ușor de transportat.Acesta este mare pentru călătorie și ca un camping gătească.

5、Gamă Largă de Utilizări: Camping Aragaz Kerosen poate fi folosit pentru cort încălzire, marin încălzire, acasa, încălzire, piscină încălzire, gratare in aer liber, etc. Este convenabil pentru tine.

Descriere: Camping Diesel Aragaz este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material, deci este rust-proof, puternic, robust, rezistent la temperaturi înalte și durabile.Acesta poate fi folosit pentru cort încălzire, marin încălzire, acasa, încălzire, piscină încălzire, gratare in aer liber, etc.

Caietul De Sarcini: Nume: Portabil Aragaz Kerosen

Model: 62 model

Material: foaie de fier, vopsea

Dimensiuni: inaltime 20.5 cm/8.07 inch, diametru 18.5 cm/7.28 inch

Greutate: aproximativ 0.97 kg

Numărul de ardere găuri: 8 fitile

Litri: 1L

Foc maximă de ardere: 5~6 ore

Medie timp de fierbere: 7~8 minute

Ambalare dimensiune: 22*22*18cm/8.66*8.66*7.09 inch

Lista De Ambalare: 1*Portabil Aragaz Kerosen

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

3. Numai kerosen și motorină poate fi folosit.

Instrucțiuni de utilizare:

Acest ulei soba este ușor de utilizat, și avantajele sale sunt că se economisește energie și nu are nevoie să fie pompat.Este potrivit pentru prajit, zgomot, cu punct de fierbere și fierberea.

În primul rând, deșurubați capacul de ulei oală și a pus în kerosen; porniți comutatorul, așteptați pentru cei răi uleiul să pătrundă, apoi utilizați de aprindere stick pentru a obține unele de ulei, se aprinde, și apoi lumina focului de la aragaz kerosen.Dacă flacăra este, pe de o parte sau de funingine apare, verificați dacă arzătorul și coșul de fum sunt de nivel și dacă bumbac de bază este mare sau mic și greu, și ar trebui să fie împodobite și ajustate.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating