Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Broasca testoasa de Aerisire Minge Anti-Stres broască Țestoasă Telescopic cu Cap de Cheie Lanț Amuzant Rechin Decompresie Senzoriale Jucării pentru Copii și Adulți

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

18.14lei

Sku: s83779
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : aerisire minge anti-stres de broască țestoasă, cupa jucarii, se frământa jucarii, jucarii copii, jucărie antistres, cadouri amuzante
  • Categorie: Jucării & Hobby-Uri

Detalii Produs

  • Varsta Recomanda: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Avertizare: NO
  • Tema: Animale & Natura, Transport, Fantasy & Sci-Fi, Ocupații, Sport, Muzica
  • Material: Plastic
  • Dimensiune: 4.5cm/6.5cm
  • Origine: China Continentală
  • Culoare: Culoare aleatorii
  • Numărul De Model: AY661
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Descriere produs

Aceste broaste testoase sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt sigure pentru copii și adulți deopotrivă.Greutate de lumină, de bun simt, structură solidă, durabilitate bun, practice și ușor de a deteriora.

Anti-anxietate și de reducere a stresului stoarce jucărie pentru adulți și copii este mic în dimensiuni și ușor de transportat.Puteți să-l păstrați în buzunar sau în rucsac.Atunci când sunt îngrijorați de studiu și de muncă, puteți lua pentru a juca, acesta va distrage atenția, să-ți distrage atenția de la neliniștit de stat, să vă eliberați de stres și calma anxietatea.

Nu numai ca este o eliberare de stres jucărie, dar, de asemenea, stații de obiceiurile proaste cum ar fi musca degetul, degete rupte, filare pixuri, și roaderea unghiilor sau cules.Doar vârf de cuțit de jucărie cu degetele și rupe obicei prost.

Distracție Stoarce de Relief de Stres Jucarii Creative pentru Ziua de nastere, Cadouri Copii, Cadouri de Partid, de ziua Recunoștinței Cadouri, Cadouri de Craciun, de Relaxare Jucării, Preșcolari elemente de Recuzită, materiale Didactice, etc. Surprinde copiii și prietenii cu un cadou ciudat!

Acorde o atenție la acest

1.Asigurați-vă că pentru a scrie corect adresa, codul Poștal, numărul de telefon, în caz Contrar, în imposibilitatea de a trimite coletul.

2.Dacă nu ați primit coletul, poate coletul de la oficiul poștal local, puteți să-l luați, pentru că unele locuri nu sunt trimise !

3.Daca iti cumperi 100buc, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul, avem o reducere pentru tine .

Paymet și rambursare

1.Spatiicomerciale-arad.ro va verifica plata în termen de 24 de ore, odată finalizat, vom trimis coletul cât mai curând posibil.

2.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord, este nevoie durează 7-10 zile de lucru pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Despre transport

1. Toate coletele vor fi trimise după ce comanda dvs. în termen de 4 zile, și vor fi urmărite.

2. După colet trimis, acesta va deveni de necontrolat.Apreciem puteți răbdare să aștepte pentru colete,și vom Estima timpul de livrare este de 15-35 de zile pentru majoritatea țărilor (cu excepția Braziliei) .

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe sau TVA în vamă a țării cumpărătorului.

4. Dacă nu primiți coletul în termen de 50 de zile, vă rugăm să ne contactați.Vom depune o căutare cu agent de transport.Dacă în 60 de zile (90 de zile pentru Brazilia) nu primiți coletul, vom emite rambursare completă pentru tine.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating