Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Fete Coroana Camera Copiilor Tăcut Ceas Casa din Lemn Ceas de Perete Ceas de Decor Desene animate Ceas Tăcut Non Bifarea Ceas de Perete

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

30.27lei 39.81lei

Sku: s84323

Detalii Produs

  • Model: Desene animate
  • Stil: Scurtă
  • Combinație: Separă
  • Corpul Material: alte
  • Origine: China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Tip: ceasuri de perete

Descriere produs

Casa de copii Coroana Ceas Desene animate Ceas Tăcut Non Bifarea Ceas de Perete Camera Fetelor Tăcut Ceas de Perete din Lemn Ceas de Decor

Caracteristici:

de brand nou și de înaltă calitate

Silent Non-bifarea Ceas de Perete: Silent non-mecanismul ceasului cu mișcare circulară, vă permite să se odihnească în liniște.Mișcarea precisă promit precise de timp.

Ușor de Citit: Ușor și simplu de design, front de sticlă acoperi, de mari dimensiuni cadran clare cu numere mari, toate acestea fac nostru ceas de perete frumos, elegant și ușor de citit.

Design Modern: Datorită design deosebit, acest ceas este un ochi-catcher în orice cameră pentru copii și o sală de copii.Decor frumos în lumină stil lux pentru orice cameră.

Ușor să Stea: slot de design oferă o instalare ușoară, 1 cârlig inclus.Ușor de agățat pe perete și alimentat de la baterie.Partea de Plus a bateriei ar trebui să fie introdus în primul rând.

Cel mai frumos Cadou: Spori decor de orice cameră în casa ta cu acest elegant ceas de perete.Acesta va îmbogăți copilul tău dormitor, camera copiilor, camera de zi, bucătărie sau spălătorie.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Culoare: Verde/Roz/Mov

Greutate pachet: aprox.150g

Dimensiune: aprox.22x18cm/8.66x7.09in

Pachetul Include:

1 buc x Ceas de Perete

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating