Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Curea de Metal Pentru Apple Watch Ultra Band 49mm 40mm 44mm 41mm 45mm Femei din Oțel Inoxidabil Subțire Brățară pentru iWatch Seria 7 6 5 SE 8

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

17.10lei 24.75lei

Sku: s85215

Detalii Produs

  • Nume De Brand: YUZW
  • Trupa Lungime: alte
  • Starea: Nou fara eticheta
  • Tip De Element: Watchbands
  • Trupa Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: China Continentală
  • Incuietoare Tip: Catarama fluture
  • Numărul De Model: Pentru Apple Watch 7 6 se Trupă 41mm 45mm 40mm 44mm

Descriere produs

Curea de Metal Pentru Apple Watch Ultra Band 49mm 40mm 44mm 41mm 45mm Femei din Oțel Inoxidabil Subțire Brățară pentru iWatch Seria 7 6 5 SE 8

[Compatibilitate]:iWatch benzi sunt compatibile cu Apple Watch Seria 7 (41mm 45mm) Seria 3 &2 &1 (38mm 42mm) /Seria 6 &5 &4 &SE (40mm 44mm) de toate versiunile(Inclusiv versiunea de Nike, Hermes), ușor de instalat și de a instala alte tipuri de spyware,ușor pentru a regla lungimea,potrivit pentru încheieturile 5.5"-8.5", perfect pentru a se potrivi dvs. de Apple watch , Pentru locul de muncă, data, petreceri, cumpărături, spectacol, orice petrecere a timpului liber si ocazii speciale.

[Cele mai recente de Proiectare]: proiectarea inspirația vine de la un brand de renume mondial, Treptată subțire și ultra-subțire stil si aspectul rafinat sunt un popular și tendință la modă peste tot în lume. 2,5 mm grosime.Atunci când o porți, te vei simti mai usor si nu voluminoase.

[Materiale ambarcațiuni]: Toate făcute de top-grad de solide din oțel inoxidabil 316L, cu high-tech, metal, sârmă de desen și suprafață netedă tehnologie, Profesia de placare în vid tehnologie, design și estetica lua fiecare detaliu în considerare.Ele sunt frumoase și elegante, în culori cu nobil, de lux, coroziune-rezistent,durabil, de înaltă duritate, rezistente la uzură și confortabil la atingere.

[De siguranță și Fiabilitate]: modernizate Cu puternic și mai durabil dublu cataramă structura, acest precise dublu de blocare pliere catarama fiabil pot bloca bratara.Nu vă simțiți îngrijorat de deteriorarea sau accident de adaptor pentru că modernizate adaptor și trupa sunt integrate.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Madsentientbeing - 2023-01-10
    5

    Bratara este mare, la fel ca descriere, soțul meu îi place

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating