Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Cerb Fluieră Auto 2 BUC Cerb Fluiere Pentru Masina Cu Benzi Adezive Duble de Construcție a Salva Cerb Fluier Corn de Cerb Cu Adeziv

4
- 1 Recenzii Ale Clienților

3.97lei 8.78lei

Sku: s85331

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Tip De Element: Multi-tone & Claxon Coarne

Descriere produs

Descriere:

1.【De Protecție a animalelor】Realizate din ABS, material pp, fluierul poate avertiza cerb și alte animale de vehicule din sens opus, împiedicându-le de a fi lovit de vehicule și reducerea leziuni.

2. 【Compact Dual Construcție】caracteristici fluier dublu de construcție și de unul singur muntele.acest compact fluier este ușor să se ascundă și înlocuiește tradiționale separate cerb de avertizare fluiere.

3. 【Cum Funcționează】atunci Când conduce masina la 30 mile pe oră sau mai repede, fluierul va face în mod automat zgomot ascuțit, și să încurajeze cerb să plece mai repede.

4. 【Instalare simplă】 Doar coaja de pe bandă dublu adezivă în partea de jos pentru a lipi, și stick la fluier de la bara fata, oglinda retrovizoare, sau orice loc plat.

5. 【Aplicarea pe scară largă】 produsul este potrivit pentru toate marcile de autoturisme, autoutilitare, camioane si motociclete.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina De Cerb Fluier

Material: ABS

Culoare: negru, transparent

Dimensiune: aproximativ 5 * 4 * 1.2 cm/1.97 * 1.57 * 0.47 în

Cantitate: 2 buc

Pași De Instalare:

Pasul 1: Măsurați zona din față a vehiculului dumneavoastră pentru a se asigura că există suficient spațiu pentru a instala cerb fluier.Locul ideal este la grătar în cazul în care cele mai fluxului de aer se produce.

Pasul 2: Curățați zona pentru a elimina orice ulei, ceara sau alte substanțe care să prevină cerb fluier de la lipirea.

Pasul 3: Coaja de pe suport adeziv și stick la fluier pe la grătar.Verificați că cerbul fluier este la nivel cu linia orizontului.Păstrați cerb fluier cu care se confruntă înainte.

Lista De Ambalare:

Masina De Cerb Fluier * 2

Clei De Rezervă * 2

Notă: Dacă nu există nici o cameră în grill a vehiculului dumneavoastră pentru a instala cerb fluier, apoi muntele cerbul fluier pe partea de sus sau de jos a barei de protecție.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de bună Calitate】Cerb Fluiere făcute de o selecție strictă de material ABS poate avertiza cerb și alte animale de vehicule din sens opus și pentru a preveni-le de a fi lovit de vehicule pentru a reduce leziunile.

2.【Compact Dual Construcție】Cerb Fluiere Pentru Masina caracteristici dual construcție.care este ușor să se ascundă cu caracteristici compact și înlocuiește tradiționale separate cerb de avertizare fluiere.

3.【Principiul de lucru】atunci Când conduce masina la 30 mile pe oră sau mai repede, Cerb Alertă Fluier va face în mod automat zgomot ascuțit, care este controlată de viteza și de a încuraja cerb să plece mai repede.

4.【Ușor de instalat】Cerb Fluiere Pentru SUV-ul este convenabil pentru a instala, care să te las să coaja de pe bandă dublu adezivă în partea de jos pentru a lipi și stick la fluier de la bara fata, oglinda retrovizoare, sau orice loc plat.

5.【Aplicare extensivă】Ideal pentru furgonete, camioane și motociclete, Cerb Fluiere Pentru Vehiculele sunt utilizate pentru o varietate de aplicații, care este potrivit pentru toate marcile de masini.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Wnatyla69 - 2022-12-26
    4

    Împușcat de o stea, trimis Negru, am comandat de lumină. Livrarea este rapida. Slab fluier este de-abia perceptibil. Cumpara cu un fluier și nu împreună.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating