Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1box=10buc Rapid Barbă Neagră Vopsea Ceara Barbă neagră Sampon Moderată de Vopsire Bărbați Crema Barba Non-iritant Barba Înnegrire Balsam A6O3

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

13.18lei 19.41lei

Sku: s85488

Detalii Produs

  • Cantitatea: 10
  • NET WT: 15ml/Pachet
  • Tip De Element: Culoarea Parului
  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Ingredient: menta, ghimbir
  • Numărul De Model: Întunecare Barba Sampon
  • Origine: China Continentală
  • Licență De Producție: /

Descriere produs

Descrie:

Caietul de sarcini:

Ingrediente: Fallopia Multiflora, Mentă, Ghimbir

Whight: 15ml/Pachet

Culoare:negru

Caracteristică:

1.Baieti Naturale Întunecare Barba Sampon: barba Asta sampon colorant este mare pentru barba de colorat care face a scăpa de gri părul facial ușor, Și de a face barba arata natura, mai plin, mai Gros.

2.Ingrediente naturale: Toate-ingrediente naturale din plante, cum ar fi multiflora, Menta, Ghimbir, Care sunt non-toxice și chimice-gratuit, Face barba firele de păr în condiții de siguranță în timp ce lăsând-o strălucitoare și aspect lucios cu vibrante culori inchise.

3.Face Barbă Neagră: Este nevoie de doar câteva minute pentru a colora barba ta și nu va dispărea cu ușurință, nu va contamina guler sau pe piele, Și poate dura pentru o lungă perioadă de timp pentru a spori barba ta.

4.Nu irită Efecte Secundare: Cu utilizare continuă, în mod eficient protejează fața de iritare, Previne barba pierdere, Și îmbunătățește creștere barba în câteva săptămâni.Poate fi folosit pentru de zi cu zi barba pe moarte și barba de îngrijire pentru a da o nuanta mai inchisa de culoare cu aspect natural și, de asemenea, consolida și hrăni barba ta.

5.Ușor de utilizat: Instant de colorare a părului, nu este nevoie să se amestece cu apa, stoarce doar sampon pe uscat barbă și masaj.Ia doar câteva minute pentru a obține un negru lucios barba de culoare, Face singur la domiciliu, Și veți vedea o perfectă barba de culoare doriți.

Pachetul Include:

1 * 10 buc Întunecare Barba Sampon

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating