Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

64 Găuri 2022 Noua Masina Automata de Bule Pistol Electric Bazooka Jucărie pentru Copii Gatling Bule de Vară în aer liber cu Apă de Jucărie pentru Copii

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

34.81lei 57.05lei

Sku: s8596
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : masina automata de bule, bubble bazooka, buble arma, masina de bule, Bule, Copii
  • Categorie: Jucării & Hobby-Uri

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală, NC(de Origine)
  • Gen: Unisex
  • Caracteristici: Non Toxic, Nu Vărsați, Intermitent, Intermitent, Non Toxic, Nu Vărsați
  • Tip: Bubble Gun
  • Plastic Tip: ABS
  • Material: Plastic
  • Varsta Recomanda: 12+y

Descriere produs

Serviciu De Livrare Directă

1.Produsele noastre sunt pline de stoc, simțiți-vă liber pentru a comanda

2.Rapid de transport maritim, plângând 24 de ore

3.Nici o factura, nici un cod QR, Fara promotii

4.dacă aveți mai multe comenzi,vom da link-ul de VIP

Automat 2022 Noi Bazooka Masina de Bule Arma 64 Găuri Jucărie pentru Copii Electric Gatling Bule de Vară în aer liber cu Apă Jucarii pentru Copii

Material: Ecologic de protecție din plastic

Caietul de sarcini: 33*24.2*14.2 cm

Varsta: Peste 3 Ani

Funcția: capacitatea de manipulare, creierul capacitatea, interesul pentru cultivarea, interacțiune părinte-copil, capacitatea de a înțelege

Măsuri de precauție:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Vă mulțumesc!

Multe specifactions :

【Cele Mai Populare Rachete Arma cu Bule】AZfiner rachete bubble machine gun este cel mai influent bubble mașină de jucărie în TikTok, Instagram, YouTube și mai mult mass-media de streaming recent, este foarte popular cu părinți, copii, Internet celebrități și Urmașii lor.Fiind un instrument necesar pentru întâlniri, petreceri aniversare, etape, nunti, grătare, Crăciun, etc. E perfect propunerii pentru o fotografie.Puteți lua perfectă fotografii și clipuri video cu ea.

【Mai bună Surpriză】în condiții De siguranță și portabil de design ce-l face să fie un cadou-surpriză pentru familii, se poate produce bule colorate efecte, ușor de a face o atmosferă minunată.E o surpriză, nu vei uita niciodată.

【Cele mai Recente Lansatorul de Rachete Bubble Machine Gun】bubble machine gun are 64 de bule găuri, se poate sufla sute de bule pe minut.atunci când bulele de pe cer, culoarea bule pot atrage atenția asupra lor.și satisface preferințele, da tu și familia ta mai multe bucurii.

【Copil în plasament de Practică Capacitatea de】Acest DIY bubble machine gun vine cu piese diferite.Pentru a reduce copilul tău timp de ecran și să-și dezvolte capacitatea practică de a obține distracție fără sfârșit, ei pot asambla în conformitate cu ghidul de instrucțiuni.Puteți educa și de a interacționa cu copii într-o distracție și mod iubitor.

Magazinul Nostru Sprijin Dropshipping.și tu poți fi siguri de a plasa comanda de la noi, ne-am

nu pune orice firma noastra de informații sau factura in pachet.

După-vânzare de servicii:.

1.Perioada de garanție:Doi ani.

2.Vă rugăm să căzut liber să ne contactați dacă produsul dumneavoastră au unele probleme de calitate,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Garanție

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Spatiicomerciale-arad.ro.

2. Toate elementele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Întoarcerea poștale ar trebui să fie plătite de către client.

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Returnare Și Rambursare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original.

Taxe Vamale

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și /sau datoria față de țara lor.De Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul element atunci când ordinul este morn mult de 150 de UE dolar.Vanzatorul nu a vrut să plătească pentru Orice Taxe,Taxe,taxe la Import.Cumpărătorii motive e conștient și îndeplinească obligația de plată a taxei și personalizate sclearance.

Feedback-ul

1.Noi va oferim cele mai bune produse și servicii pentru tine.Chiar sper că ești foarte bucuros atunci când a primit pachetul nostru!

2.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă până când sunteți mulțumit cu achiziția dvs. la noi!Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și încredere!

Transport

1.Cele mai multe produse vor fi livrate în termen de 72 de ore(exclude holiay și weenkend) după clară de plată pe care le primim.

2.Va rugam sa completati corect adresa de livrare si telefon de contact pentru comanda ta, noi nu iau nici o undelivery responsabilitate pentru că a greșit Destinatarul informații-ai dat.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Wghill36 - 2022-08-06
    5

    Salut am ajunge cu toții foarte bine vă mulțumesc

  • img
    Fred Blue18 - 2022-08-24
    5

    Buna

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating