Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Caddy duș Etajera cu Cârlige de Aspirație Cupe din Oțel Inoxidabil Agățat Ușă de Duș Rack Inoxidabil Perdeaua de la Duș Rack

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

106.45lei 212.90lei

Sku: s8685

Detalii Produs

  • Nr. de Niveluri: Single
  • Origine: China Continentală
  • Tip de instalare: Montat Pe Perete Tip
  • Numărul De Model: 20002988202

Descriere produs

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Caddy Duș Raft Agățat

Dimensiune: 35×12×5,3 cm/13.8×4.7×2.1

Ansamblu unic Inaltime: 39.5 cm/15.5, Dublu Înălțime Totală 73cm/28.7 în

Cârlig Lungime: 4,7 cm/1.85 în, Potrivit pentru usi cu grosime mai mică de 4,5 cm/1.77 în

Instalare: Agățat în spatele ușii, Fără pumni

Stil (Opțional): Singlelayer, Strat Dublu

Culoare: Negru

Stil: Modern Minimalist

Greutatea maximă de Încărcare: 10 kg

Caracteristică:

[Înaltă calitate din Oțel Inoxidabil Material] Acest caddy duș etajera este confectionata din premium 304 din oțel inoxidabil, care este robust și durabil.Greutatea maximă de rulment este de aproximativ 10kg.Și caddy duș etajera este acoperit cu cuptor cu vopsea anti-rugina, coroziune.Ne putem folosi de ea pentru mult timp.

[Anti-zero și Stabile] Această agățat ușă de duș rack este proiectat cu silicon ventuze pentru a crește stabilitatea.Agățat de ușa de duș rack contacte sticla cu cupe de silicon ferm suge pe ușă.De asemenea, cupe de silicon pentru a preveni ușă de duș de la zgarieturi și evită zgomot atunci când deschideți sau închideți ușa.

[Easy pentru a Instala] Această duș caddy suport este usor de instalat, nu este nevoie de gaurire sau alte instala instrumente.Duș caddy rack are ventuza de design.Curat și uscat la suprafață în primul rând.Atârnă pe umeraș pe ușă și locul ventuze.Apăsați ventuze, acestea vor fi ferm aspirat la suprafață, acesta este terminat.

[Lat Aplicație] Această duș caddy etajera este potrivit pentru storge elemente diferite.Cum ar fi șampon, gel de duș, se spală fața, săpun, aparat de ras, etc.De asemenea, fundul dublu stratificat agățat ușă de duș rack caracteristici 2 cârlige, care pot fi folosite pentru agățat prosoape.

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

Pachet: 1×Duș Caddy Raft Agățat

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating