Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

12L / 6L Sphagnum Moss Grădină Hidratare, Nutriție Îngrășământ Organic Grădină Aprovizionare pentru Culturi fără sol Îngrășăminte Substratul de Sol

3
- 2 Recenzii Ale Clienților

17.43lei 23.57lei

Sku: s88833
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : gradina de hidratare nutriție, sphagnum moss noua zeelandă, spagnum moss, orchid mantis, sphagnum moss 12l
  • Categorie: Decoratiuni Artificiale

Detalii Produs

  • CN: Guangdong
  • Origine: China Continentală
  • suport: Dropshipping/En-Gros
  • Material: Mătase

Descriere produs

Descriere:

Sphagnum moss este un natural și produs curat, fara bacterii, se poate reduce apariția bolilor plantelor și insectelor dăunătoare.Acesta conține bogate în materie organică, azot, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier și alte elemente nutritive, practic întâlnire de plante carnivore de nevoile nutriționale.Cu ventilație excelentă performanță, bună de reținere a apei și capacitatea de drenaj.Nu e ușor să se descompună, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, astfel, nu este nevoie pentru a schimba noi sphagnum moss frecvent.Poate fi folosit singur sau amestecat cu un alt matrix, este foarte ușor de a cultiva.

Notificare:

1. 12L comprimat pachet de uscat sphagnum mușchi, aproximativ 100-120 de grame în greutate, 6L comprimat împachetează în ambalaje mici, de aproximativ 50-60 de grame în greutate

2. Cel mai lung și mai gros de mușchi sphagnum, cele mai puține impurități, mai mult timp de utilizare, cu atât mai bine efectul.Atunci când achiziționează, puteți alege în funcție de propriile accesibilitatea economică și de a folosi;

3. Complet absorbi apa înainte de utilizare (puteți scufunda în apă, stoarce-l, și să-l utilizați după răcire);

4. Udare ar trebui să fie efectuată atunci când sphagnum nu este complet uscat.Odată ce este uscat, este dificil de a absorbi apa din nou.

5. Când înlocuirea substratului, dacă se constată că apa moss se împletește cu rădăcini, nu-l trage din greu, astfel încât să nu rupe radacinile, se scufunda în apă și se agită să se spele pe apă vechi moss.

Caietul de sarcini:

Nume: Sphagnum Moss

Material: o varietate de substante nutritive

Caietul de sarcini: 12L, 6L

Dimensiuni (Aprox.):

12L: 30*15*5 cm / 12*6*2in

6L: 20*11*6cm / 7.9*4.4*2.4 în

Absorbtia de apa: 20 (%)

Cum să utilizați: se Fierbe apa să se ridice, după răcire, se stoarce la 90% uscat, pune-l într-o oală, și planta planta, nu este nevoie să-l de apă mai târziu.

Lista De Produse:

1 * Sphagnum Moss

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Culehandlukey - 2022-07-28
    5

    unul mic

  • img
    Seedgaden - 2022-09-10
    1

    Natur

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating