Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

SunMade de Lux Clasic 9 Capete Mari Phalaenopsis Orhidee Ramură Aranjament de Flori Artificiale Flori Acasă Decor Nunta DIY

5
- 3 Recenzii Ale Clienților

14.40lei 18.70lei

Sku: s90441
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : cavali decor acasă, gros decor, strunguri diy, personaised nunta, asorno vaze, decoratiuni noel 2021, nedefinit pantaloni, hip decoratiuni de nunta, alimente artificiale modele de flori artificiale, insigna de crăciun
  • Categorie: Decoratiuni Artificiale

Detalii Produs

  • Culoare: Ca display color arătat
  • Material: Plastic, Silicon de bumbac si plastic
  • Nume De Brand: sunmade
  • Flori De Stil: Ramură De Flori
  • Numărul De Model: B025
  • Origine: China Continentală
  • Stil: Flori
  • Tip: orhidee
  • Clasificarea: Flori Artificiale
  • Cerere Scene: Decor Acasă, Nunta, Aranjament De Flori
  • Aplicabile sarbatori: De Anul Nou, De crăciun, De zi cu zi
  • Ocazie: De Anul Nou

Descriere produs

Nume: Lux Clasic 9 Capete Mari Phalaenopsis Orhidee Ramură de Clasic, High-end din Seria "Visul de Lumină"

Brand: SunMade

Inspirație de Design: elemente de muzică Clasică, pictură în ulei stil

Material: Silicon de bumbac si plastic

Culoare: Ca Culoarea de Afișare prezentate mai jos

De măsurare/Dimensiune (aprox): Ca Dimensiune de Afișare prezentate mai jos

Ambalare conținut: 1 buc vaza

Cerere scene: Birou, Dormitor, Living, masă de Cafea, Fereastra de afișare/Visual-merchandising, Balcon, Bar, Cafenea, Hotel, Restaurant, studio Foto

Aplicabile sărbători: de Nunta, Petrecere, zi de Crăciun, ziua Îndrăgostiților, ziua Mamei, ziua Recunostintei, Anul Nou, sărbătoare Ziua de nastere, aniversare de Nunta

Recomandarea de către vânzător: Solid de culoare multicolor și amestecarea aranjament pentru opțiunile.Pentru aranjament de flori uscate, mușchi și orhidee lasă-s recomandat pentru colocare. Alte accesorii potrivite care apare în Scena de Afișare, vă rugăm să vizualizați catalogul de Accessaries Pentru Aranjament floral pe pagina de internet a magazinului nostru.

PLATA/LIVRARE

1.Alipay(escrow), Card de Credit sunt acceptate pentru plata.

2. Transportul va fi amenajat cât mai curând posibil după primirea comenzii, vă rugăm să verificați informațiile de primire cu atenție înainte de a plasa comanda.

3. Recomandat de livrare: Spatiicomerciale-arad.ro standard de livrare-mai stabil, mai sigur și mai rapid.

4. Oferim, de asemenea, DHL, UPS, EMS și alte servicii de curierat, dacă aveți nevoie de ea urgent sau în cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

DROPSHIPPING/EN-GROS

1. Am picătură navă peste tot în lume.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Noi vă va oferi cel mai bun preț engros și de a recomanda cele mai bune produse.

NOTE

1. Aproape toate f produsele noastre sunt lucrate manual, nu va fi ușoară erori în măsurare manual, astfel încât măsurarea nostru este doar pentru referință.Deoarece cele mai multe dintre produsele noastre sunt realizate din matase si plastic, pot exista mici diferențe de culoare din cauza afișare diferite scene și fulgere motive, vă rugăm să amabilitate înțeleg acest lucru inainte de plasarea comenzii.

2. Ne lasă suficient pentru lungimea de flori ramuri pentru a facilita înțelegerea ta, asa ca pentru mai multe articole ca tulpini de flori sunt prea lungi, trebuie să le îndoiți la pachet.Acesta nu va afecta aspectul.Puteți să vă îndreptați-l sau taie /se aplece în plus o parte din ramuri în funcție de dimensiunea vasului.

3. Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, satisfactia dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul (descrierea proiectului 5 stele, comunicare 5 stele, transport timp de 5 stele).Vom fi foarte recunoscător pentru sprijinul dumneavoastră și de recunoaștere , Dacă există orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

4. SunMade flori sunt vândute numai aici: sunmade.Spatiicomerciale-arad.ro, du-te la real SunMade magazin pentru produse autentice de calitate.Iubesc florile, iubesc viata, dress up viața cu dragoste și flori frumoase.SunMade Magazin este în căutarea cu nerăbdare să schimbul de minunat aranjament de flori de afișare.Au o lista de cumparaturi frumos și sper că produsele noastre ar putea aprinde viața ta și să aducă mai multă bucurie pentru familia ta.

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Nxastya437 - 2022-08-12
    5

    Excelent flori! foarte frumos, mai drept real! livrare foarte rapida de Multe mulțumiri către vânzător pentru un cadou suplimentar)))

  • img
    Fionna 81 - 2022-08-12
    5

    Excelent flori! drept ca real! livrare foarte rapida! vă mulțumesc foarte mult pentru vânzător pentru un cadou suplimentar)

  • img
    Maxgorelov29 - 2022-11-08
    5

    Aceste flori SA fete frumoase. Super zabezpirczone în cutie de carton cu Polistiren. SA realiste. Fete frumoase și livrate rapid

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating