Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Mare Lalea Roz Clipul De Gheare De Flori Clipul De Gheare De Păr Fată Elegant Agrafe De Par Bentita Ac De Păr De Păr Crab De Păr Accesorii De Baie Clip

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

7.89lei 15.73lei

Sku: s90474

Detalii Produs

  • Material: Metal
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Descriere produs

Puncte:

1、❀Model Unic: cu o lalea uite, acest Drăguț Clip de Păr este delicat și drăguț, nu numai că va păstra părul tău confortabil, dar, de asemenea, obține un elegant și fermecător de sosire.

2、❀Durabil Material: Realizate din aliaj de calitate și de primăvară, acest Tulip Gheare de Păr este durabil și nu este ușor de a sparge.Parul clemă de centralizare a dintilor si este non-alunecare pentru a ține părul în siguranță.

3、❀Potrivite pentru Diferite tipuri de Păr: Laleaua Styling Păr Accesorii sunt potrivite pentru femeile cu o grosime de, normal, și părul subțire.Tv cu gheare de păr clemă țineți părul ferm și țineți-l în loc, fără alunecare.

4、❀Cadoul Perfect: Acest Gheare de Păr Clip este iubit de mulți pentru sale delicate formă și este perfect ca un cadou pentru prieteni și familie.Acesta poate fi folosit cu diverse ocazii cum ar fi viața de zi cu zi, la birou, la școală, de călătorie, de partid, în prezent, de vacanta, etc.

5、❀Ușor de Transportat: La Nealunecoase prindeti Parul este compact și ușor de transportat.Mare clemă de păr este ușor și portabil, ocupă foarte puțin spațiu și este ușor de depozitat.

Descriere : Flori Clipul de Gheare de Păr este suficient de mare pentru a organiza mari secțiuni de păr gros, dar încă se închide ermetic.Nu va afecta scalpul sau trage în jos părul tău.

Caietul de sarcini :

Nume: Clipul De Gheare De Lalea

Material: Aliaj

Proces: vopsea

Dimensiune: aproximativ 11.8*5,7 cm/ 4.65*2.24 în

Lista De Ambalare: 1*Floare Cu Gheare Clip

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Tigro Felino - 2022-10-29
    5

    A venit în stare bună și este foarte greu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating