Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Anulare a zgomotului Dopuri de Urechi un Sunet de Blocare Dopul de Reducere a Zgomotului Refolosibile cu cutie de Depozitare pentru Dormit Sforăit de Fotografiere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

25.31lei 42.88lei

Sku: s91494
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : pliabil multitool, altul multitool, uneefull multitool, tactic rucsaci de fotografiere, rece de fotografiere de vânătoare, benzi tactice de fotografiere, dopuri de urechi de fotografiere impact, omul multitool, walmart dopuri de urechi de fotografiere, multitool-uri pe youtube
  • Categorie: Camping & Drumeții

Detalii Produs

  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Zgomot puternic se va face rău la auz și distrage atenția, acest dopuri de urechi sunt de amenajare și păstrați-zgomot pentru a oferi o lume linistita atunci când doriți somn, muncă și studiu.

Caracteristică:

PRESIUNEA SCUTI de Zbor: ureche plug, reglementa în mod eficient presiunea aerului pentru a reduce tinitus pentru zbor cu avionul sau o schimbare de altitudine.

De REDUCERE a ZGOMOTULUI: Dual-band ureche plug, triple fantele umed zgomote puternice și ușor de-mâner stem permite introducerea ușoară și îndepărtarea.

Fixare OPTIMĂ: Silicon construite, moi si non-toxice, nu mâncărime sau de presiune pentru o lungă perioadă de timp poartă pe site-uri de construcții, ansambluri sau de a folosi mașinile zgomotoase.

PACE si LINISTE: spuma PU de dormit ureche plug, dens spiracle să absoarbă zgomotul, confortabil pentru somn, fără senzație de corp străin.

UTILIZAREA pe scară LARGĂ: Poate fi utilizat de către persoanele care sunt conectate cu zgomot puternic sau persoane care ar dori să doarmă în liniște.

PORTABIL: Organizat într-o cutie pentru a le menține curat și convenabil de transport.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon & PU

Stil: Zbor earbud / reducere a Zgomotului dopul / Spuma de dormit dopul (opțional)

Dimensiuni cutie: 8.2 * 3.4 * 2.2 cm / 3.2 * 1.3 * 0.8 în

Pachetul greutate: 60g / 2.1

Lista De Pachete:

5 * Pereche de Dopul

1 * Cutie De Depozitare

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating