Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru Samsung Galaxy A21S Caz Grele rezistent la Șocuri Portofel Sloturi pentru Carduri Armura Acoperire pentru Samsung A21S Caz A217F O 21S A21 S 6.5"

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

10.96lei 15.68lei

Sku: s9449
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : a21s caz, a21s caz samsung lună, cazul spaniei samsung a21, autocolant grele, samsung 21s caz toga, samsubg a21s caz, samsung galxy a21s caz, piese samsung a21s, acceptă samsung galaxy 21s, ecran galaxya21s
  • Categorie: Telefon Genti Si Cazuri

Detalii Produs

  • Caracteristică 1: Rezistent La Șocuri Portofel Caz
  • Calitate: AAAAA+++++
  • Caracteristică 3: Afaceri De Lux Caz
  • suport: Dropshipping, En-gros, De vânzare cu amănuntul
  • Caracteristici: Anti-Amprente, Anti-Zero, Carte De Buzunar, Dual Layer, Praf, Heavy Duty, Mat/Anti-Orbire, Non-Alunecare, Compartiment De Depozitare
  • Compatibil Marca: Samsung
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 2: Card De Credit De Buzunar Caz
  • Model Compatibil: Telefon Caz Pentru iPhone Model
  • Tip: Portofel Caz
  • Design: Simplu
  • Nume De Brand: Minvvell

Descriere produs

Pentru Samsung Galaxy A21S Caz Grele rezistent la Șocuri Portofel Sloturi pentru Carduri Armura Acoperire pentru Samsung A21S Caz A217F O 21S A21 S 6.5"

Vânzător de Promovare la Toate Produsele:

PLUS de 5% OFFWHEN CUMPERI 2 SAU MAI multe (se Adaugă 2 la Coș)

Vânzător Reducere la Toate Produsele:

NE$1.00 pe la comenzi de peste US$16.00

NE$2.00 off la comenzi de peste US$28.00

NE$3.00 off la comenzi de peste US$36.00

Vânzător Cupon pe Toate Produsele:

NE$1.00 pe NE$19

NE$2.00 NE$34

NE 3.00 dolari pe NE$49

NE$4.00 NE$62

Picătură De Transport Maritim De Sprijin !!En-Gros De Reducere Mare Sprijin !!!

Note①:

Produsul link-ul poate încărca numai poze cu un model, vă rugăm să nu judeca modelului bazat pe imagini atunci când plasarea unei comenzi.

Note②:

Vă rugăm să asigurați-vă că modelul dvs. de telefon este același ca în cazul în care telefonul model ai comandat (cel mai bine este să verificați modelul de telefon informații în telefon setările de sistem).

Note③:

Vom verifica produsul înainte de expediere, dar produsul este ușor de deteriorat în timpul transportului.Dacă ați primit un produs deteriorat sau defect produs, vă rugăm să nu lăsați un comentariu negativ, contactati-ne, va vom oferi o soluție bună

【Ce Ai】Dacă aveți orice întrebări sau ceva să te simți nemulțumit,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj.Vom fericit pentru a rezolva pentru tine în termen de 12 de ore.Ne exprimam speranta ca produsele noastre și servicii pentru clienți vă poate oferi o GREATPURCHASING EXPERIENȚĂ.

Caracteristici :

❶ O garanție globală face ca telefonul tău inteligent vă faceți griji-free pentru utilizarea de zi cu zi.Cu suport retractabil este convenabil pentru tine de a Viziona filme, viziona clipuri video, naviga pe web și acces gratuit la mâinile tale.

❷ 【Cardul Amovibil Pachet】Acest caz de telefon detasabil cu slot pentru card (poate stoca până la 3 cărți), care este durabil și ușor de demontat.Ridicați cataramă în sus și glisați-o în jos pentru a scoate slot de card, care nu este ușor să alunece,și pot fi stocate în condiții de siguranță foarte card.Face viața mai ușoară și mai convenabil.

❸ 【Absorbție de Șoc și Anti-toamna】shell-ul este fabricat din durabil PC coajă tare și TPU.Moale TPU cadru poate absorbție de șoc și de prevenire a căderii, și ușor de a proteja dispozitivul de la zgârieturi, coliziuni, murdarie si uzura de zi cu zi și lacrimă.

❹ 【Precise Croitorie】acces Deplin la toate porturile si butoanele, decupaje perfect pentru difuzoare, aparate foto, încărcare găuri, și cască găuri, permițându-vă pentru a utiliza cu ușurință toate funcțiile și pentru a încărca dispozitivele mobile, fără a scoate caz de telefon.

❺ 【Servicii de Sprijin】Dacă aveți orice întrebări sau nemulțumiri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 12 de ore și de a rezolva problemele tale

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Mientky100lec - 2022-09-09
    5

    totul este clar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating