Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

RMS-11 5-1900Mhz RF Sus în Jos Frecvența de Conversie Pasiv Mixer

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

55.16lei 71.64lei

Sku: s96314

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Convertoare DC/DC
  • Dimensiune: 40x40mm
  • Certificare: Nici unul
  • culoare: verde
  • Material: pcb

Descriere produs

RMS-11 oferă un +24 dBm al treilea punct pentru a intercepta de -10 dBm LO consumul de energie fără a fi nevoie de o mare putere LO șofer și fără corespunzător de protectie si izolarea probleme, care rezultă în performanță îmbunătățită peste pasive, mixere de performanță de Sistem, reducerea costurilor de sistem.

Mixer este conceput pentru o singură operațiunea de aprovizionare, RF, DACĂ și LO porturi cu DC izolare condensatoare, ușor de utilizat.RF și LO intrări funcționa până la 1900MHz.DACĂ rezultatul este un single-ended tensiunii de ieșire.Cu 250 MHz lățime de bandă de ieșire.Un singur rezistor conectat între pinii și FB este folosit pentru a seta câștig.

Amplificatorul a scăzut DC offset caracteristici, care pot fi utilizate pentru DC - banda de bază de conversie de frecvență și amplitudine în cuadratură demodulare și alte DC-cuplat aplicații.

Mixer amplificator ieșire și cea mai bună sursă de impedanță, mixer SSB cifra de zgomot la 70 MHz 10.3 dB.Spre deosebire de pasive, mixere, RMS-11 nu are pierdere de inserție, elimină necesitatea pentru un extern duplex, și nu necesită pasiv reziliere.

Nu există nici o pierdere de inserție, nu extern duplex dispozitiv.

RMS-11 este o distorsiune redusă, interval dinamic larg, single-chip mixer potrivit pentru RF-DACĂ conversie în HF și VHF receptoare, al doilea mixer în DMR stații de bază, DC-banda de bază de conversie, în cuadratură de modulare Și demodulare precum și Doppler pentru detectarea în imagistica cu ultrasunete aplicații.

culoare: verde

Material: PCB

Dimensiune: 40x40mm

Conținutul Pachetului:

1 x RMS-11 5-1900Mhz Mixer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating