Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Mascota de Iepure Agățat Pandantiv Iepuras Jucărie Zodiac pentru Papusa Animal de Pluș pentru Papusa Copil Rucsac Ornament Nou Chinezesc Ani Decor

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

10.06lei 12.28lei

Sku: s97011
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : iepure de jucărie, jucărie de pluș anul iepurelui, case papusa, bt21 de pluș, an cazul în care iepure
  • Categorie: Animale Împăiate & Pluș

Detalii Produs

  • CN: Guangdong
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 12+y, 18+, 14+y
  • Umplere: PP Bumbac

Descriere produs

Caracteristici:

OOTDTY

Calificarea Material: Făcute de & umplut cu calificată PP bumbac în interior, moale de pluș scurt în afara pentru a face netedă și confortabil pentru , material lavabil și non-decolorare design pentru mult timp o mare performanță.

Minunat Iepure Jucărie de Pluș: Minunat iepure de pluș agățat pandantiv jucărie cu Chinese traditional stil, frumoasa si de colectie, care poate fi utilizat ca casa, camera de zi, Nou Chinezesc Ani ornament, decor camera, aduce mai multă fericire împrejurimi.

An de Iepure Zodiac Mascota : Moale manual zodia iepure mascota pentru Papusa cu mână de cusut ochii, nasul, 5 opțional stil de a alege, element tradițional, nu se deformează atunci când stoarce, super moale drăguț pentru a decora casa de Nou Chinezesc Ani sărbători.

Gama larga de Aplicare: De pluș drăguț iepure de jucărie este potrivit pentru casa, birou , camera, mall, China town decor de Anul Nou, care este o alegere bună pentru mașină , sac agățat decoratiuni, copii, ziua de naștere și festivalul de cadou.

Cadoul Perfect pentru Copii si Adulti: O alegere perfecta pentru copii, cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, Nou Chinezesc Ani de cadou,care este de asemenea potrivit pentru familie, colegi, prieteni și de a fi un perfect însoțească pentru Papusa pentru a calma starea de spirit proasta.

Caietul de sarcini:

Material: Pluș Scurt, PP Bumbac

Dimensiune produs: aprox. 12cm/4.72 inch

Greutate neta: cca. 50g/0.11 kg

Opțiune De Stil: A/B/C/D/E

Pachetul Include:

1 x Iepure An de Pluș Mascota pentru Papusa Agățat Pandantiv

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating