Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1buc Brânză Cuțite din Oțel Inoxidabil Aca-cia Mâner din Lemn Brânză Tăietor de Mezeluri Tăietor Cutter Cuțit de Unt Instrumente de Bucatarie

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

10.48lei 16.10lei

Sku: s97549
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Cutite Pentru Branzeturi, lăptăreasă, brânză cuțit set, Consiliul De Brânză, feliator de tăiere din oțel inoxidabil, Brânză Tăietor
  • Categorie: Home & Garden

Detalii Produs

  • Tip: Branza De Instrumente
  • Brânză Instrumente De Tip: Cutite Pentru Branzeturi
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Certificare: CIQ
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Cutite Pentru Branzeturi
  • Material: Metal

Descriere produs

Puncte:

1、Adecvat de Aplicare: brânză tăietor este perfect pentru toate tipurile de brânză.Puteți să-l utilizați pentru a reduce orice tip de brânză: greu, greu, semi-moale, friabilă.

2、Brânză de Calitate cutite: din 402 din oțel inoxidabil și aca-cia lemn, brânză tăietor taie branza curat și precis, fără a deteriora textura, si maner din lemn este ușor de prindere.

3、Lamă Ascuțită: brânză tăietor are o lamă ascuțită, care asigură subțire, chiar felii.Este un instrument perfect pentru feliere toate dumneavoastră preferat de greu sau brânzeturi moi.

4. Easy pentru a Utiliza: felii de Brânză se potrivi perfect în mână, ușor și confortabil de utilizat, astfel încât să puteți lucra cu ușurință.Puteți efort felie brânzeturi de diferite texturi și grosimi, cu dreptul de suma de tensiune.

5、Cuțite într-o varietate de stiluri: brânză de cutite include toate Cuțitele de materiale ai nevoie: o jumatate de inima cuțite, cuțite dreptunghiulare, prism-atic furci și alte 10 cutite.Puteți cumpăra, de asemenea, le fel de cadouri de vacanță!

Fabricat de înaltă calitate 402 din oțel inoxidabil și aca-cia lemn, cuțite de brânză brânză tăiat curat și precis, fără a deteriora textura, și mânere din lemn sunt ușor de manevrat.Ele sunt, de asemenea, ușor de curățat și vă recomandăm să spălați și uscați-le de mână, mai degrabă decât folosind mașina de spălat vase și de șters se scurge cu o cârpă de curățare.Această brânză tăietor este perfect de servire instrument pentru orice o-nc, partidul tava, masă, chipsuri sau grătar în curte.

Greutate: 50g

Dimensiune pachet: 15*8*3 cm

1*Brânză tăietor

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating